Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Golf 7 R – vuk u jagnjećoj koži

Postavljeno 06.08.2019. u 09:39

Testirali smo VW Golf 7 R iz 2013. godine sa 300ks! Kako se vozi ovaj “vuk u jagnjećoj koži i koliko je uopšte sposoban za normalnu svakodnevnu vožnju – pogledajte u našem najnovijem testu.

Moćni motor uz 4motion pogon i DSG menjač u ovom automobilu zaista čine da se na trenutak osetite kao apsolutni gospodar puta.

Uživajte u ovom snimku i ostavite nam vaše utiske i zapažanja u komentarima.

Komentara: 14
Pregleda: 8588
Ocena: 4.3
 
Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik  | Auto Test Polovni automobili Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

aleksandar djordjevic

Ford Focus RS, ST je onako... Bzv...

Odgovori

Dragoljub Tasin

To vozi aristokratija,mi sirotinja golf 7 sa motorom 1.0 i 1.2 ulje trose ko trabanti.

Odgovori

DaDaDa

Zašto ne možemo svi da se složimo bar oko nečega... Meni je recimo svaka ovakva verzija automobila kao što je VW GOLF R, veoma zanimljiva i lepa kao automobil... Ali su mi isto tako zanimljive i lepe verzije drugih proizvođača... Recimo: HYUNDAI I30N, FORD FOCUS ST, PEUGEOT 308 GTI, AUDI S1, RenaultSport Megane 275 Trophy-R... Iskreno ne znam dal su svi ista klasa... Al su svi na svoj način zanimljivi, a i pošteno voleo bih da imam bilo koji od njih.... Ne pričam o tome koji je najbolji... Zar ne možemo da se složimo da svaka ovakva verzija automobila u ovom slučaju R, jeste nešto posebno... A ne da odmah pljujemo dal je to Nemac ili Italijan ili Francuz...Kao što vidim da mnogi odmah kreću prvo sa pljuvanjem i ostalo... Ko što reče korisnik GTR,(samo čovek bez stila i ukusa može voziti sportsku verziju golfa). Zašto odmah vređati nekog???

Odgovori

mile

Cudi me da si preskocio Leon Cupru. 290 konja za oko 32.000 evra je mnogo bolja kupovina od ovog Golfa koji je daleko iznad 40 huljadarki.

DaDaDa

Pa nisam se setio svih ovakvih automobila...Samo sam neke naveo...Eto izvinjavam se sto sam preskocio... Mada nisam siguran, ali mislim da je motor sličan u Golfu i u Seatu...

Босиљка

Wolksvagen - vrh!

Odgovori

kole

Sjajan auto sa vrhunskim motorom koji podnosi povecanja snage do neslucenih visina. Znam neke momke koji se takmice u ubrzavanju na 400 metara, a koji su Golfove GTI "dizali" i do 450 konja. Sa tim kolima se normalno ide na posao, pijacu, vikendom na rejs, a bez problema prelaze vise od 250.000 km bez generalne. Imati takav auto, a voziti ga u okviru zakonskih propisa je suludo, a ako se vozi kako moze da ide, onda ste stalna musterija policije, pa ako nemate nekog mocnog da vas vadi iz problema, bolje se zadrzite na 1.6 TDI. Nije mi jasan taj opsesivno kompulsivni poriv YOU-TUBE pregalaca da neprekidno snimaju svoje lice, a onda po izrazu tog lica mi treba da osetimo dramaticnost trenutka kad auto snazno ubrzava. Zar nije lakse usmeriti kameru na put i videti kako auto ubrzava u odnosu na druga vozila i objekte pored puta. Maxa jest lep ki upisan, ali ga pretera sa selfijima.

gtr

ajme šta sve ima 300ks danas, a nije dosadni šerpa-plavi golf...samo čovek bez stila i ukusa može voziti sportsku verziju golfa pored bukvalno svakog drugog 300ks automobila koji je lepši i šmekerskiji od golfa.

Odgovori

Mercedesklub.rs

Covek bez stila, i znanja o automobilima. Dok ima ovaca..

DaDaDa

Svako ima svoj ukus...

I drive vw

Aca dali ti to ne mozes da prihvatiš činjenicu o nemačkim automobilima? Bili su uvek najbolji i sada su a verujem tako će i ostati...

Odgovori

Aca

Mnogo , mnogo lijepe i slatkorecive naslove imate ....ali na zalost primenjujete ih samo na Nemackim vozilima. Ogromna pristrasnost je ocigledna, nemojte tako raditi...

Odgovori

Milan Miki

Pozdrav i jesu najbolji automobili i imaju kvalitet i za nase puteve a relativno laki i jeftini za odrzavanje...

Role

Nisu bas jeftini za odrzavanje, a medju prvima su svakodnevno ispred servisa.