Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Mercedes Benz SPRINTER TOURISMO 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Mercedes Benz
Model:
SPRINTER TOURISMO
Godište:
2024.
Kilometraža:
1 km
Gorivo:
Dizel
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
19658351

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
2000
Snaga (kW/KS)
125/170
Emisiona klasa motora
Euro 6
Broj sedišta
21
Broj vrata
3 vrata
Menjač
Manuelni
Boja
Bela
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo vozila
Domaće tablice
Oštećenje
Nije oštećen

Sigurnost

Airbag
Kodiran ključ
Centralno zaključavanje
ABS
ESP
ASR

Oprema

Servo volan
Klima
Električni podizači
Električni retrovizori
Putni računar
Zatamljena stakla
Webasto
TV/DVD/Video
Radio CD

Stanje

Prvi vlasnik
Kupljen nov u Srbiji
Garancija
Garažiran
Servisna knjiga
Turistički

Opis

VOZILO JE NOVO, EURO 6 GENERACIJE ATESTIRANO NA 20+1 SEDECE MESTO VISOKO TURISTICKE KLASE SA DOSTA DODATNE OPREME: ELEKTRO STAKLENA SUVOZACKA VRATA, VAZDUSNI WEBASTO GREJAC 4kW,RADIJATOR SA IZDUVAVANJEM, FABRICKA PREDNJA KLIMA, ODVOJENA KROVNA KLIMA 15KW SA MODERNIM LUX GALERIJAMA I INTEGRISANIM SERVISNIM SETOVIMA IZNAD SVAKOG SEDECEG MESTA ZVUCNICI,RASVETA I DIFUZORI ZA USMERAVANJE HLADNOG VAZDUHA,NOCNA I POJACANA SVETLOSNA RASVETA , SEDISTA VISOKO TURISTICKE KLASE XVIP, BOCNA AMBIJENTALNA I PODNA DIODNA RASVETA, PODUBLJENI GEPEK ZAPREMINE 1.3m3, PODIGNUTI KORIDOR POD SA DIODNOM RASVETOM, DUPLA VISOKOTURISTICKA PANORAMA STAKLA FABRICKI ZATAMNJENA 80%, ZAVESICE NA STAKLIMA,CD-DVD-MP3 DABLDIN, MONITOR 19" I MIKROFONOM,SAT, USB PUNJACI DUPLI IZMEDJU SEDISTA,FRIZIDER,HROM PAKET (BRAVE, RETROVIZORI,MASKA),FARBANJE BRANIKA I LAJSNI U BOJI VOZILA,HROM RATKAPNE... OVAJ OGLAS JE INFORMATIVNOG KARAKTERA
Vozilo mozete pogledati u proizvodnom pogonu firme RAYAN Cacak koja radi konverziju vozila svih Evropskih proizvodjaca iz teretnog u putnicki program.

Kompanija Rayan LTD je osnovana 1991 godine kao mašinska radionica u privatnom vlasništvu. 2003 godine počinjemo sa konverzijama malih dostavnih vozila, pri čemu dominantno mesto zauzimaju nadogradnja furgonskih kombi vozila u mini bus. 2016 godine smo proslavili 25 godina uspešnog poslovanja.
Rayan LTD posluje u savremeno opremljenom prostoru od 4300m2 i 50 zaposlenih mladih visoko kvalifikovanih i kreativnih ljudi. Više od deset godina iskustava uz stalnu modernizaciju procesa proizvodnje, kao i prihvatanje principa kvaliteta na maksimalnom nivou, svrstava nas u red najboljih firmi u regionu za konverziju panel vanova u gradske, turističke i školske autobuse, kao i vozila za specijalne namene, tj vozila za prevoz putnika sa invaliditetom. U prilici smo da ponudimo nadogradnje vozila na svim furgonskim platformama: Mercedes, Volkswagen, Iveco, Ford, FIAT, Citroen, Peugeot itd.. Sa većinom Evropskih proizvođača vozila imamo potpisane homologacijske ugovore i potrebne sertifikate i odobrenja za nadogradnju i preradu vozila. Naša vozila su prepoznatljiva po kvalitetu, veoma dugačkim periodom eksploatacije i modernim konstruktivnim rešenjima koja prate najnovije tehnološke procese.
Stalne tehnološke inovacije uz primenu najsavremenijih materijala u dizajnu enterijera, kao i pažljivo praćenje pojedinačnih zahteva klijenata, uz podršku našeg mladog stručnog tima, omogućava ispunjavanje svakog zahteva kupca. Kompanija prati i prezentuje nove trendove automobilske industrije a svojim kreativnim pristupom od projektovanja do projekcije i proizvodnje, omogućava najsavremenije opremanje svakog tipa preradjenog vozila. Jedan veći deo posla u procesu proizvodnje obavlja se ručno, što omogućava veliki stepen jedinstvenosti kao i različite mogućnosti u dizajnu svakog prerađenog vozila.
Od samog osnivanja pa do danas, kompanija neprestano ulaže u svoje proizvodne i ljudske resurse i uz proširenje proizvodnih kapaciteta, izuzetna pažnja se poklanja stalnoj edukaciji i programima obuke naših radnika, kako bi se ispunili visoki zahtevi u proizvodnom procesu.
Visok kvalitet korišćenih tkanina za bočne-zidne obloge, udobna, ergonomska i savremeno dizajnirana sedišta, klimatizacija i grejanje koristeći poznate svetske brendove, uz idealnu raspodelu temperature, nizak nivo buke u putničkom delu, uz DVD plejer i LCD ekrane, kao i najsavremenije LED ambijetalno osvetljenje, garant su udobnog i prijatnog prevoza putnika.
Kompanija je uspešno uvela i sertifikovala sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001-2015.
U kompaniji Rayan LTD sve ovo i mnogo više možete dobiti po vrlo pristupačnim i konkurentnim cenama, uz visok kvalitet ugradjenih sertifikovanih Evropskih proizvoda. Garancija na svu ugradjenu opremu i delove je 2 godine. Na raspolaganju Vam je i 24h tehnička podrška našeg mladog inženjerskog tima za sve eventualne zahteve i pitanja u toku nabavke i ekploatacije naših proizvoda.
Naši stalni ciljevi su brz odziv na zahteve klijenata, najviši kvalitet proizvoda, uvek dostupna postprodaja i konkurentna cena.
Naš glavni moto u radu je, samo zadovoljan klijent je pravi i jedini klijent za nas. Zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama !
Kompanija planira da očuva lidersku poziciju na srpskom tržištu i okolnim tržištima, kao i da poveća plasman proizvoda na evropska tržišta.
U svakom trenutku ste dobrodošli da nas posetite, kako bi ste se uverili u način na koji radimo i kvalitet našeg završnog proizvoda !

Mercedes Benz SPRINTER TOURISMO 2024. godište | Na upit
Pozovi prodavca
Telefon 1: 032/535-47-47
Mobilni 1: 063/778-45-46