Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želiš da prijaviš problem u radu sajta, a postoji dobra volja da doprineseš njegovom rešenju, zamolili bismo te da ostaviš broj telefona u komentaru kako bismo te kontaktirali.

  • Ako ti trebaju druge informacije, ako želiš izneti komentare i pitanja druge prirode, nemoj to činiti ovde jer će tvoji upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možeš da nađeš nešto što te zanima ili imaš pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosiš utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta Polovniautomobili.comPolja označena * su obavezna.

Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4202

[5562] Ljiljana Gnjatić, Lazarevac

Poštovani, samo želim da Vam se zahvalim što ste mi omogućili prostor i mnogobrojne potencijalne kupce za mog jugića, koga sam prodala za tri dana na Vašem sajtu. Srećno u daljem radu , sve najbolje.
Pozdrav, Ljiljana Gnjatić


Polovni Automobili

Poštovana Ljiljana,
drago nam je da ste uspešno prodali Vaš automobil preko našeg sajta. Hvala Vam na komentaru. Srdačan pozdrav od PA tima.


[5554] Denis Jovičić, Beograd

Odavno sam vam sugerisao da niste omogućili pretragu određenih modela različitih proizvođača. Npr. želim da pretražujem Volkswagen Sharan, Seat Alhambra i Ford Galaxy, što je jedan isti model automobila ali različitih proizvođača. Takvih automobila sada ima dosta (Citroen C1, Pežo 107, Toyota Aygo). Bilo bi dobro da takvu pretragu mogu da vidim odjednom. Sada moram svaki model posebno da pretražujem. Omogućili ste pretragu više modela jednog proizvođača ali manja je verovatnoća da neko odlučuje između više modela istog proizvođača nego između više modela različitih proizvođača. Dovoljno bi bilo da pretragu ograničite na 3 različita modela.


Polovni Automobili

Poštovani Denise.
Kao što ste i sami primetili uveli smo pretragu više modela. To je jedan od prvih koraka ka uvođenju pretrage više marki automobila. Hvala Vam na predlogu i sugestiji. Srdačan pozdrav od PA tima.


[5542] Vladimir, Novi Sad

Postovani,
Od kad je aktivan novi izgled sajta, primetio sam da je cesto nemoguce otvarati slike oglasa.
Pojavljuju se male oblasti u kojima su umanjene fotografije, a otvaranjem oglasa (bilo u preview-u gde su slike 'bele' ili u full screen-u gde su skroz 'crne') nije moguce pogledati slike.
Win je 8.1 a internet prertrazivaci Chrome i Mozilla su 'up to date'.
U nadi da cete resiti problem...

Pozdrav,


Polovni Automobili

Poštovani Vladimire.
Sajt normalno učitava fotografije i oglase. Proverite Vaš internet koji koristite i povremeno obrišite keš memoriju (istoriju pregleda interneta) sa uređaja sa kojeg otvarate sajt. Svako dobro. Srdačan pozdrav.


[5541] Dejan, Novi Sad

Sajt je za razliku od prethodnog narazumljiv. U prethodnoj verziji se lako ulazilo u podgrupe. Gde se nalaze sada autobusi, kombi vozila..


Polovni Automobili

Pozdrav Dejane.
Ulazak u kategorije oglašavanja se nalazi na naslovnoj starni sajta. Klikom na ikonicu (kamion) otvara se kategorija transportnih vozila među kojima su i kategorije koje tražiš. Svako dobro.


[5535] bojan petrovic, kovin

Gde mogu da vidim broj prodavca i vise oglasa.
Stara verzija je znatno bolja!!!


Polovni Automobili

Pozdrav Bojane.
Klikom na broj telefona otvara se telefon oglašivača. Ukoliko oglašivač ima više oglasa u gornjem uglu oglasa imate opciju da pogledate sve oglase. Svako dobro i srdačan pozdrav od PA tima.


[5532] Stefan Dinić, Mramor

Sajt je ne prevazidjen, oglasavam se iskljucivo preko vas...
Ne svidja mi se jedino to sto preko aplikacije ne mogu da upravljam svojim oglasima u celosti, to jest u mom slucaju ne mogu da vrsim izmenu oglasa u kategoriji delovi i oprema... A pritom kada udjrm preko google chroma ili nekog drugog pretrazivaca sam sajt me tera na aplikaciju...


Polovni Automobili

Pozdrav Stefane.
Uskoro će biti omogućeno postavljanje oglasa za auto delove i opremu preko aplikacaije i njihova izmena. Svako dobro. Srdačan pozdrav.


[5480] Nikola, Beograd

Vratite staru verziju


Polovni Automobili

-Poštovani,

Nadamo se da ćete se vremenom navići na novi sajt. On će vremeno biti unapređivan kako bi što više bio pogodniji za korišćenje našim korisnicima. Dostupne su sve funkcionalnosti kao i na starom sajtu. Hvala Vam na mailu i komentaru. Svako dobro.

S poštovanjem,


[5428] Aleksandar Ignjatovic, Palilula

sajt je odlicno zamisljen,ali je spor neverovatno.Sporo otvara slike i uopste jako sporo radi.Pozdrav Sale 0641207611


Polovni Automobili

Pozdrav Aleksandre. Sajt normalno radi i otvara fotografije. Obrišite keš memoriju odnosno istoriju pregleda na uređaj sa koga gledate sajt. Svako dobro. Pozdrav.


[5427] mileta ivanović, Šabac

Koliko različitih oglasa mogu postaviti i zašto nakon formiranja oglasa i snimanja istog se pojavi potražnja sajta da se uplati iznos od 480,00 RSD za oglašavanje.


Polovni Automobili

Pozdrav Mileta. Broj besplatnih oglasa zavisi od kategorije u kojoj se oglašavate. U gornjem desnom uglu sajta imate opciju ponuda za korisnike gde je detaljnije pojašnjeno. U kategoriji automobila možete da postavite jedan besplatan oglas ukoliko je automobil registrovan u Srbiji. Postavka dodatnog oglasa se naplaćuje. Oglasi na ime kupca (automobili iz uvoza) i na strane tablice spadaju u trgovačke oglase i potrebno je izvršiti upaltu da bi bili aktivni i vidljivi na sajtu. Svako dobro. Pozdrav.


[5426] Vladimir, Novi Sad

Sad sam pronašao jednu grešku ovog sajta.
Kad uđem u nove oglase u zadnja 24 h i izaberem napr. kabriolete, sajt prikazuje prve ispod, tj. monovolumene iako pokazuje da sam odabrao željeno - kabriolete.
Kad izaberem kupe dobijam kabriolete.

Pozdrav!


Polovni Automobili

Pozdrav Vladimire. Hvala na uočenoj grešci. To je preneseno našem razvojnom timu koji će to ispraviti. Svako dobro. Srdačan pozdrav od PA tima.


Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4202