Polovniautomobili.com

Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želiš da prijaviš problem u radu sajta, a postoji dobra volja da doprineseš njegovom rešenju, zamolili bismo te da ostaviš broj telefona u komentaru kako bismo te kontaktirali.

  • Ako ti trebaju druge informacije, ako želiš izneti komentare i pitanja druge prirode, nemoj to činiti ovde jer će tvoji upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možeš da nađeš nešto što te zanima ili imaš pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosiš utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta Polovniautomobili.comPolja označena * su obavezna.

Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4196

[5480] Nikola, Beograd

Vratite staru verziju


Polovni Automobili

-Poštovani,

Nadamo se da ćete se vremenom navići na novi sajt. On će vremeno biti unapređivan kako bi što više bio pogodniji za korišćenje našim korisnicima. Dostupne su sve funkcionalnosti kao i na starom sajtu. Hvala Vam na mailu i komentaru. Svako dobro.

S poštovanjem,


[5428] Aleksandar Ignjatovic, Palilula

sajt je odlicno zamisljen,ali je spor neverovatno.Sporo otvara slike i uopste jako sporo radi.Pozdrav Sale 0641207611


Polovni Automobili

Pozdrav Aleksandre. Sajt normalno radi i otvara fotografije. Obrišite keš memoriju odnosno istoriju pregleda na uređaj sa koga gledate sajt. Svako dobro. Pozdrav.


[5427] mileta ivanović, Šabac

Koliko različitih oglasa mogu postaviti i zašto nakon formiranja oglasa i snimanja istog se pojavi potražnja sajta da se uplati iznos od 480,00 RSD za oglašavanje.


Polovni Automobili

Pozdrav Mileta. Broj besplatnih oglasa zavisi od kategorije u kojoj se oglašavate. U gornjem desnom uglu sajta imate opciju ponuda za korisnike gde je detaljnije pojašnjeno. U kategoriji automobila možete da postavite jedan besplatan oglas ukoliko je automobil registrovan u Srbiji. Postavka dodatnog oglasa se naplaćuje. Oglasi na ime kupca (automobili iz uvoza) i na strane tablice spadaju u trgovačke oglase i potrebno je izvršiti upaltu da bi bili aktivni i vidljivi na sajtu. Svako dobro. Pozdrav.


[5426] Vladimir, Novi Sad

Sad sam pronašao jednu grešku ovog sajta.
Kad uđem u nove oglase u zadnja 24 h i izaberem napr. kabriolete, sajt prikazuje prve ispod, tj. monovolumene iako pokazuje da sam odabrao željeno - kabriolete.
Kad izaberem kupe dobijam kabriolete.

Pozdrav!


Polovni Automobili

Pozdrav Vladimire. Hvala na uočenoj grešci. To je preneseno našem razvojnom timu koji će to ispraviti. Svako dobro. Srdačan pozdrav od PA tima.


[5425] Misa

Jedina sugestija - da se kao dodatna ubaci opcija - elektricni prozori x2 i elektricni prozori x4.
Ostalo - apsolutno bez zamerke, sajt je (bar sto se funkcionalnosti tice) perfektan.


Polovni Automobili

Pozdrav Mišo. Hvala na predlogu i sugestiju. Imamo listu predloga oko unapređenja pretrege na sajtu. Svako dobro.


[5424] Dalibor Tonkovic, Beograd

odlican vam je novi sajt .. sve pohvale
uglavnom nesto novo bude krs al vas sajt je odlican


Polovni Automobili

Pozdrav Dalibore. Hvala na komentaru. Ukoliko imate neke predloge, sugestije kao i kritike slobodno nam pišite. Svako dobro i srdačan pozdrav od PA tima.


[5423] Tihomir Vlaovic, Inđija

Poštovani,
Obraćam Vam se kao prezadovoljan korisnik ovog portala.
U toku današnjeg dana sam napravio svoj prvi oglas na ovom sajtu i nedugo zatim (nisam ni znao da je aktiviran je je nedelja) primio sam već 5 poziva, a sa četvrtim po redu kupcem sam se odmah dogovorio koji je dosao iz drugog grada i isplatio punu cenu. moram da napomenem da sam izabrao opciju besplatnog oglašavanja i da nisam očekivao okavo brz odaziv kupaca a pogotovo nisam očekivao da ću istog dana i prodati svoj motor.
Svaka čast na dobrom radu i na odličnoj platformi koja je lagna za korišenje.


Polovni Automobili

Pozdrav Tihomire. Drago nam je da ste uspeli tako brzo da prodate automobil i da ste zadovljni načinom rada sajta. Hvala na komentaru. Svako dobro.


[5421] Goran, Čačak

Sajt vam je zadnjih dana blagi uzas. Uopste nece da otvori da se postavi oglas,slika automobila ne moze da se uvelica....


Polovni Automobili

Poštovani,

Potrebno je da obrišete keš memoriju , pa nakon toga probajte da postavite oglas . Očistite keš memoriju istovremenim klikom na sledeće dugmiće : Google Chrome (Ctrl i R ) ili Firefox Mozile ( Ctrl, Shift i R ).
Ukoliko sajt gledate sa telefona obrišite istoriju pregleda na telefonu. Svako dobro.
S poštovanjem,


[5415] svetozar ciric, Beograd

zasto ne mogu poruke da brisem Gvala na objasnjenju


Polovni Automobili

Pozdrav Svetozare. Poruke, ukoliko mislite na inbox poruke koje dobjate u profilu brišete tako što ih čekirate. Nakon toga se pojavljuje opcija obriši. Klikom na obriši poruka se briše iz profila. Svako dobro.


[5408] Ivan, Bor

Kod Renoa nema Espasa i Grand Espasa -zašto


Polovni Automobili

Pozdrav Ivane.
Pomenuti modeli Renaulta se nalaze u filterima pretrage a takođe i među oglašenim vozilima na sajtu. Svako dobro.


Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4196