Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4195
[5428] Aleksandar Ignjatovic, Palilula
14.06.2017
sajt je odlicno zamisljen,ali je spor neverovatno.Sporo otvara slike i uopste jako sporo radi.Pozdrav Sale 0641207611
Pozdrav Aleksandre. Sajt normalno radi i otvara fotografije. Obrišite keš memoriju odnosno istoriju pregleda na uređaj sa koga gledate sajt. Svako dobro. Pozdrav.
[5427] mileta ivanović, Šabac
13.06.2017
Koliko različitih oglasa mogu postaviti i zašto nakon formiranja oglasa i snimanja istog se pojavi potražnja sajta da se uplati iznos od 480,00 RSD za oglašavanje.
Pozdrav Mileta. Broj besplatnih oglasa zavisi od kategorije u kojoj se oglašavate. U gornjem desnom uglu sajta imate opciju ponuda za korisnike gde je detaljnije pojašnjeno. U kategoriji automobila možete da postavite jedan besplatan oglas ukoliko je automobil registrovan u Srbiji. Postavka dodatnog oglasa se naplaćuje. Oglasi na ime kupca (automobili iz uvoza) i na strane tablice spadaju u trgovačke oglase i potrebno je izvršiti upaltu da bi bili aktivni i vidljivi na sajtu. Svako dobro. Pozdrav.
[5426] Vladimir, Novi Sad
13.06.2017
Sad sam pronašao jednu grešku ovog sajta.
Kad uđem u nove oglase u zadnja 24 h i izaberem napr. kabriolete, sajt prikazuje prve ispod, tj. monovolumene iako pokazuje da sam odabrao željeno - kabriolete.
Kad izaberem kupe dobijam kabriolete.

Pozdrav!
Pozdrav Vladimire. Hvala na uočenoj grešci. To je preneseno našem razvojnom timu koji će to ispraviti. Svako dobro. Srdačan pozdrav od PA tima.
[5425] Misa
12.06.2017
Jedina sugestija - da se kao dodatna ubaci opcija - elektricni prozori x2 i elektricni prozori x4.
Ostalo - apsolutno bez zamerke, sajt je (bar sto se funkcionalnosti tice) perfektan.
Pozdrav Mišo. Hvala na predlogu i sugestiju. Imamo listu predloga oko unapređenja pretrege na sajtu. Svako dobro.
[5424] Dalibor Tonkovic, Beograd
12.06.2017
odlican vam je novi sajt .. sve pohvale
uglavnom nesto novo bude krs al vas sajt je odlican
Pozdrav Dalibore. Hvala na komentaru. Ukoliko imate neke predloge, sugestije kao i kritike slobodno nam pišite. Svako dobro i srdačan pozdrav od PA tima.
[5423] Tihomir Vlaovic, Inđija
12.06.2017
Poštovani,
Obraćam Vam se kao prezadovoljan korisnik ovog portala.
U toku današnjeg dana sam napravio svoj prvi oglas na ovom sajtu i nedugo zatim (nisam ni znao da je aktiviran je je nedelja) primio sam već 5 poziva, a sa četvrtim po redu kupcem sam se odmah dogovorio koji je dosao iz drugog grada i isplatio punu cenu. moram da napomenem da sam izabrao opciju besplatnog oglašavanja i da nisam očekivao okavo brz odaziv kupaca a pogotovo nisam očekivao da ću istog dana i prodati svoj motor.
Svaka čast na dobrom radu i na odličnoj platformi koja je lagna za korišenje.
Pozdrav Tihomire. Drago nam je da ste uspeli tako brzo da prodate automobil i da ste zadovljni načinom rada sajta. Hvala na komentaru. Svako dobro.
[5421] Goran, Čačak
07.06.2017
Sajt vam je zadnjih dana blagi uzas. Uopste nece da otvori da se postavi oglas,slika automobila ne moze da se uvelica....
Poštovani,

Potrebno je da obrišete keš memoriju , pa nakon toga probajte da postavite oglas . Očistite keš memoriju istovremenim klikom na sledeće dugmiće : Google Chrome (Ctrl i R ) ili Firefox Mozile ( Ctrl, Shift i R ).
Ukoliko sajt gledate sa telefona obrišite istoriju pregleda na telefonu. Svako dobro.
S poštovanjem,
[5415] svetozar ciric, Beograd
30.05.2017
zasto ne mogu poruke da brisem Gvala na objasnjenju
Pozdrav Svetozare. Poruke, ukoliko mislite na inbox poruke koje dobjate u profilu brišete tako što ih čekirate. Nakon toga se pojavljuje opcija obriši. Klikom na obriši poruka se briše iz profila. Svako dobro.
[5408] Ivan, Bor
05.05.2017
Kod Renoa nema Espasa i Grand Espasa -zašto
Pozdrav Ivane.
Pomenuti modeli Renaulta se nalaze u filterima pretrage a takođe i među oglašenim vozilima na sajtu. Svako dobro.
[5405] Bojan Lazovic
03.05.2017
Postovani, koristim Edge pretrazivac I u zadnjih nekoliko dana imam problema sa listanjem slika na vasem sajtu. Tj. slajder u foto galeriji na funkcionise na ovom pretrazivacu .
Pozdrav Bojane.
Proverili smo edge pretraživač i postavku oglasa i fotografija sa istog. Sve radi. Obrišite keš memoriju sa pretraživača i nakon toga koristite naš sajt. Svako dobro.
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4195