Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želiš da prijaviš problem u radu sajta, a postoji dobra volja da doprineseš njegovom rešenju, zamolili bismo te da ostaviš broj telefona u komentaru kako bismo te kontaktirali.

  • Ako ti trebaju druge informacije, ako želiš izneti komentare i pitanja druge prirode, nemoj to činiti ovde jer će tvoji upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možeš da nađeš nešto što te zanima ili imaš pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosiš utiske, kritike i predloge o našem radu.

Tim sajta Polovniautomobili.comPolja označena * su obavezna.

Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4206

[5614] dragan, trstenik

kada cete vec jednom da uvedete ocenjivanje posle kupovina vozila preko vaseg sajta?


Polovni Automobili

-Poštovani,

Trenutno nemamo tu opciju zbog eventualnih prepucavanja preko sajta ili davanja nerealnih i netačnih komentara. Hvala Vam na sugestiji.
Razmatramo način kako to da uvedemo a da bude tačno i relevantno. Svako dobro.

S poštovanjem,


[5611] Zmajevi Auto-moto Klub, Aranđelovac

mislim da bi trebalo da se promeni to sto oglas nije moguce postaviti uvece jer oglas ceka odobrenje i vidljiv je tek ujutru kad administratori pregledaju a to je tek posle 9 sati.


Polovni Automobili

-Poštovani,

Oglasi se odobravaju svaki radni dan u periodu od 8 do 10h i 15 do 16h.
Vikendom se organizuju dežurstva i na samo odobrenje oglasa se ne čeka duže od 24h.
Korisnici kojima je podešeno automatsko odobravanje oglasa ne moraju da čekaju kontrolu administratora, već oglas aktiviraju odmah nakon uspešnog snimanja.
Takođe, korisnici koji su prekršili određeno pravilo oglašavanja, moraju da čekaju kontrolu adminstratora.

Svako dobro.

S poštovanjem


[5606] slobodan bogdanovic, Kula

Sajt je odlican inajbolji,kadbi mogli da se obelezegradovi u kojima bi trazio auto ili slicno i da mogu da se obelezi vise auta u pretrazi bili bi besprekorni,morao sam da dam komentar jer ne zelim da gledam auta iz sabca loznice i jos par mesta...hvala najbolji ste...


Polovni Automobili

- -Poštovani,

Izvinite što ste čekali na odgovor.

Zahvaljujemo Vam se na pohvalama i predlogu.

Naime, na sajtu postoji opcija da u isto vreme pretražujete dve marke i više modela, takođe postoji opcija da odaberete konkretan grad u pretrazi i da označite udaljenost od označenog grada u kilometrima.
Neophodno je da otvorite opciju detaljne pretrage.
Pored polja gde unosite marku i model imate zeleni kružić koji Vam omogućava da odaberete još jednu marku i model automobila.
Ispod toga, na sredini formulara detaljne pretrage imate opciju da označite grad i udaljenost u kilometrima.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte svaki radni dan od 8 do 16h.
Svako dobro.

S poštovanjem,


[5599] ja2132134564

Da li se može postaviti video o oglašenom vozilu uz oglas?


Polovni Automobili

-Poštovani,
Zahvaljujemo Vam se na prosleđenom upitu.
Nažalost još uvek ne postoji opcija da se postavi video u oglasu. Ta opcija se se razmatrala, ali još uvek nemamo konkretne informacije da li će se ona implementirati u budućem periodu.
S poštovanjem,


[5562] Ljiljana Gnjatić, Lazarevac

Poštovani, samo želim da Vam se zahvalim što ste mi omogućili prostor i mnogobrojne potencijalne kupce za mog jugića, koga sam prodala za tri dana na Vašem sajtu. Srećno u daljem radu , sve najbolje.
Pozdrav, Ljiljana Gnjatić


Polovni Automobili

Poštovana Ljiljana,
drago nam je da ste uspešno prodali Vaš automobil preko našeg sajta. Hvala Vam na komentaru. Srdačan pozdrav od PA tima.


[5554] Denis Jovičić, Beograd

Odavno sam vam sugerisao da niste omogućili pretragu određenih modela različitih proizvođača. Npr. želim da pretražujem Volkswagen Sharan, Seat Alhambra i Ford Galaxy, što je jedan isti model automobila ali različitih proizvođača. Takvih automobila sada ima dosta (Citroen C1, Pežo 107, Toyota Aygo). Bilo bi dobro da takvu pretragu mogu da vidim odjednom. Sada moram svaki model posebno da pretražujem. Omogućili ste pretragu više modela jednog proizvođača ali manja je verovatnoća da neko odlučuje između više modela istog proizvođača nego između više modela različitih proizvođača. Dovoljno bi bilo da pretragu ograničite na 3 različita modela.


Polovni Automobili

Poštovani Denise.
Kao što ste i sami primetili uveli smo pretragu više modela. To je jedan od prvih koraka ka uvođenju pretrage više marki automobila. Hvala Vam na predlogu i sugestiji. Srdačan pozdrav od PA tima.


[5542] Vladimir, Novi Sad

Postovani,
Od kad je aktivan novi izgled sajta, primetio sam da je cesto nemoguce otvarati slike oglasa.
Pojavljuju se male oblasti u kojima su umanjene fotografije, a otvaranjem oglasa (bilo u preview-u gde su slike 'bele' ili u full screen-u gde su skroz 'crne') nije moguce pogledati slike.
Win je 8.1 a internet prertrazivaci Chrome i Mozilla su 'up to date'.
U nadi da cete resiti problem...

Pozdrav,


Polovni Automobili

Poštovani Vladimire.
Sajt normalno učitava fotografije i oglase. Proverite Vaš internet koji koristite i povremeno obrišite keš memoriju (istoriju pregleda interneta) sa uređaja sa kojeg otvarate sajt. Svako dobro. Srdačan pozdrav.


[5541] Dejan, Novi Sad

Sajt je za razliku od prethodnog narazumljiv. U prethodnoj verziji se lako ulazilo u podgrupe. Gde se nalaze sada autobusi, kombi vozila..


Polovni Automobili

Pozdrav Dejane.
Ulazak u kategorije oglašavanja se nalazi na naslovnoj starni sajta. Klikom na ikonicu (kamion) otvara se kategorija transportnih vozila među kojima su i kategorije koje tražiš. Svako dobro.


[5535] bojan petrovic, kovin

Gde mogu da vidim broj prodavca i vise oglasa.
Stara verzija je znatno bolja!!!


Polovni Automobili

Pozdrav Bojane.
Klikom na broj telefona otvara se telefon oglašivača. Ukoliko oglašivač ima više oglasa u gornjem uglu oglasa imate opciju da pogledate sve oglase. Svako dobro i srdačan pozdrav od PA tima.


[5532] Stefan Dinić, Mramor

Sajt je ne prevazidjen, oglasavam se iskljucivo preko vas...
Ne svidja mi se jedino to sto preko aplikacije ne mogu da upravljam svojim oglasima u celosti, to jest u mom slucaju ne mogu da vrsim izmenu oglasa u kategoriji delovi i oprema... A pritom kada udjrm preko google chroma ili nekog drugog pretrazivaca sam sajt me tera na aplikaciju...


Polovni Automobili

Pozdrav Stefane.
Uskoro će biti omogućeno postavljanje oglasa za auto delove i opremu preko aplikacaije i njihova izmena. Svako dobro. Srdačan pozdrav.


Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4206