Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4165
[5368] Slobodan, Priboj
09.02.2017
Sta se desava sa android aplikacijom PA?
Ne otvara pola slika tj. otvori svaku trecu, cetvrtu sliku a ostale samo beli ekran! Ovo se desava smo kada idem preko mobilnog neta, bez obzira na operatera, a preko wifi sve OK
Pozdrav Slobodane.
Aplikacija normalno radi i fotografije su vidljive u oglasima. Možda je postojao neki trenutni problem sa aplikacijom.
Svako dobro.
[5365] Predrag Djuric, Loznica
07.02.2017
Ne vidim ili uopste ne postoje komentari kupaca automobila na racun prodavca,

Hvala

Pozdrav

Predrag
Zdravo Predraže.
Trenutno nemamo opciju komentarisanja prodavaca na sajtu. Možete da ocenite oglase ili da prijavite ukoliko smatrate da postoji neka greška ili nepravilnost.
[5364] boban jankovic, Smederevo
06.02.2017
uvek sam se divio kako sve napravite da bude jednostavno,a sad bih vam dodelio jednu negativnu,zato sto se oglas obradjuje,mozda je nekom hitno i ne zeli da ceka po par sati ili ceo dan e sto se toga tice kupujem prodajem je bolji od vas tako da ako zelite da vas konkurancija ne sustigne budite bolji.pozdrav
Pozdrav Bobane.
Oglasi koji prvi put dolaze na odobravanje sa novih naloga prolaze proveru a nakon toga svaki sledeći je automatski aktivan. Sa aktivnih naloga prolaze proveru ukoliko je prethodno došlo do greške ali se i tim nalozima nakon određenog vremena vraća automatsko odobravanje.
[5363] Pavel Lenhart, Kovačica
06.02.2017
Pošto ste uveli sinhronizaciju mobilne aplikacije sa sajtom, bilo bi lepo da glas koji nas zanima a pregledamo ga na sajtu (preko računara) može da se sačuva kao oglas koji pratimo. Ovako moram da ga sačuvam na računaru ali mi na mobilnoj aplikaciji naravno ne prikaže taj oglas kao sačuvan..Takođe, kada se na sajtu preko računara uloguje na profil i kada želimo da pogledam oglase koje pratim (sačuvane na mobilnoj aplikaciji) ponovo traži da se ulogujem..što je često iritirajuće.
I još jedna zamerka za sajt (mobilna aplikacija je za sada po meni bez greške što se tiče opcija)..kada sam ulogovan i radim pretragu..dajte neku opciju kao na aplikaciji da se sačuvaju opcije pretrage da ne moram svaki put ponovo da upisujem parametre za pretragu oglasa.
Hvala.
Pozdrav Pavele.
Praćenje oglasa sa računara i mobilne aplikacije je sinhronizovano, tako da ako oglas označite sa računara da ga pratite on će se pojavlivi i u aplikaciji. Ukoliko u skorije vreme niste ažurirali aplikaciju, deinstalirajte postojeću pa skinite ponovo aplikaciju. Svako dobro.
[5361] Igor Bogosavljević, Jagodina
01.02.2017
Zdravo.
Mozete li napisati neki tekst o ponovnom cekanju na izdavanje Uvjerenja agencije za bezbjednost saobracaja, jer je opet, kao i prosle godine, zbog zamjene direktora Agencije doslo do zastoja u stampanju Uvjerenja.
Hvala, srdacan pozdrav.
POzdrav Igore.
Prenećemo kolegama koje pišu tekstove vaš predlog.
Hvala na izdvojenom vremenu. Svako dobro.
[5360] Jovan, Erdevik
30.01.2017
sve pohvale za sajt, i nacin prikazivanja oglasa.
imam jednu zamerku,ili predlog.oglasi za specijalna vozila kao sto su pogrebna, sanitetska ili vatrogasna bi trebali da budu odvojeni posebno od ostalih oglasa. Iz razloga sto bi bili grupisani i ljudima koji ih traze bilo bi lakse da prate oglase. licno ja pratim pogrebna vozila i vrlo ih je tesko pratiti posto su u nekoliko kategorija razbacani.
ako postoji mogucnost bilo bi jako lepo da to popravite...
pozdrav
Pozdrav Jovane.
Hvala na pohvalama. Tvoj predlog je svakako interesantan i prenećemo ga našim timovima. Hvala na predlogu i sugestiji. Svako dobro
[5358] Goran Popnovakov, Novi Sad
24.01.2017
Odlično ste odradili sajt,opcija vodi se na prodavca...Još opciju kad bi nekako uveli za ocenu kvaliteta ,prodaje i sl.
Pozdrav Gorane.
Trenutno postoji opcija da se oceni kvalitet oglasa klikom na polje zvezdica ispod fotografija.
[5356] Racy, Kragujevac
23.01.2017
Imam jedan predlog, kada neko napise opis u oglasu, mogli biste ubaciti da oglasivaci mogu da se napisu CRNA debela slova , kao na mobile.de sto ima. Da se oznaci ono sto je najbitinjie da auto poseduje. Naprimer : servisna knjiga, prvi vlasnik, itd..i da se to sve oznaci debeli crnim slovima, nekako je lepse za citanje opisa .. Inace ste najbolji sajt u Srbiji, bez konkurancije! Sve najlepse vam zelimi!
Pozdrav. Trenutno ne postoji mogućnost da se bolduje deo teksta u opisu. U tekstu opisa možete da pojasnite i naznačite ono što smatrate da je bitno za oglas. Hvala na pohvalama. Svako dobro.
[5354] Bojan Milosavljevic, Beograd
20.01.2017
Da li ste razmisljali da uvedete novu obciju vezanu za zamenu. Ako recimo imam audija i hteo bih da ga menjam za bmw da to mogu da ukucam u pretrazi i ako je neko stavio oglas da prodaje bmw ili ga menja za audija da mi taj ogas izadje kako ne bih morao sve oglase za bmw da prelistavam.
Pozdrav Bojane.
Hvala na predlogu. Prenećemo ideju našem timu koji zadužen za razovoj sajta. Svako dobro.
[5353] BRATISLAV Jocić, Požarevac
15.01.2017
pozdrav... bilo bi dobro da u pretrazi ubacite i opciju podeljenosti zadnje klupe. mene konkretno interesuju vozila sa tri zasebna sedista zadnje klupe ( tri deteta ). Hvala
Pozdrav Bratislave. Hvala Vam na predlogu. Prenećemo ideju našem timu. Svako dobro.
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4165