Knjiga utisaka


Knjiga utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ukoliko želite da prijavite problem u radu sajta, a voljni ste da doprinesete njegovom rešenju, zamolili bismo Vas da ostavite broj telefona u komentaru kako bismo Vas kontaktirali.

  • Ako Vam trebaju druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja.
  • Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona.
  • Komentari koji nisu vezani za temu sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni.

Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.


Tim sajta Polovniautomobili.com

*

Polja označena * su obavezna.
*
*
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4156
[5353] BRATISLAV Jocić, Požarevac
15.01.2017
pozdrav... bilo bi dobro da u pretrazi ubacite i opciju podeljenosti zadnje klupe. mene konkretno interesuju vozila sa tri zasebna sedista zadnje klupe ( tri deteta ). Hvala
Pozdrav Bratislave. Hvala Vam na predlogu. Prenećemo ideju našem timu. Svako dobro.
[5352] Igor Bogosavljević, Jagodina
12.01.2017
Zdravo. Da li biste mogli da obradite jednu temu , koja je postala aktuelna od 01.januara 2017.godine
Tice se dobijanja EUR obrasca prilikom uvoza automobila.
Smatram da cete tim tekstom, jer ste najcitaniji i najgledaniji sajt za polovne automobile u Srbiji, pomoci i prodavcima,a i kupcima, da sagledaju sta ih ocekuje po pitanju cijena polovnjaka u narednom periodu.
Unaprijed zahvalan.
Srdacan pozdrav.
Zdravo Igore.
Prenećemo tvoj predlog i ideju našem PR-u. Svakako da je tema zanimljiva. Hvala na komentaru. Svako dobro.
[5351] Aca
06.01.2017
Ljudi sredite pretragu po kubikazi vozila.Kad stavim u opiciji npr 3000 do 3000 kubika,izbacuje veoma mali broj automobila.Znam da kubikaza nije tacno 3000,nego manja,ali resite to molim vas da izbacuje sve automobile koji koji se vode kao ta kubikazu..hvala
Pozdrav Aco.
U pretrazi po kubikaži imate opciju okvrine kubikaže od-do baš iz tog razloga da ne morate da upisujete tačne kubikaže. Npr. od 2500 do 3000 kubika i izlistaće vam i one koji nisu tačno 3000 nego i manje. Hvala na komentaru. Svako dobro.
[5347] kole
29.12.2016
Rubrika; "Pogledajte sta drugi misle o ovom modelu" je veoma znacajna i trebali biste da podsticete korisnike sajta da ostavljaju svoje utiske. Medjutim, cesto se pored odredjenih modela nalaze savim drugi modeli, na pr. pored obicnog Ford Fokusa se nalazi model ST koji je veoma skup i redak kod nas. Pored limuzinskih verzija se nalaze misljenja vlasnika o karavanu i slicno. Da bismo ostavili misljenje o svom autu moramo da budemo na fejsbuku. Mene ta sekta nece videti i ne razumem zasto se utisci ne mogu ostaviti slobodno kao sto sada radim.
Pozdrav Kole.
Utiske i mišljenja drugih korisnika možete da vidite u rubrici moja garaža. Tamo možeš da ostavljaš komentare, prednosti, mane o određenoj marki automobila koja te zanima. To možeš i bez facebook naloga, kao i da ostavljaš linkove o modelu. Svako dobro.
[5346] Goran
24.12.2016
sve pohvale za sajt i administrstore koji god sam oglas nasao da je upitanju prevara jer sam i sam prevaren odmah sam prijavijo i u roku od 20 minuta oglas je uklonjen svaka cast pozdrav
Pozdrav Gorane.
Hvala Vam na pohvalama. To je deo našeg posla i trudimo se da budemo što ažurniji i jednaki prema svima. Svako dobro.
[5345] Baki, Pančevo
20.12.2016
Uvedite opciju gde se mogu birati samo automobili sa zatamnjenim staklima.
Poštovani, prenećemo Vaš predlog našem razvojnom timu. Ukoliko se ukaže potreba za tom pretragom svakako ćemo je dodati u opciju pretrage.
Pozdrav.
[5344] Nikola Jevtic, Vranje
19.12.2016
Najbolji sajt, najvise ga posecujem :)
Hvala Nikola na pohvalama. Trudićemo se da to tako i ostane.
Pozdrav
[5343] Goran andric, Kragujevac
17.12.2016
svaka cast za sajt sve je kako treba barem meni je bilo dobro sve hvala na saradnji
Pozdrav Gorane.
Hvala Vam na pohvalama i saradnji.
Svako dobro.
[5335] Milan Mihailović, Ivanjica
24.11.2016
Ja sam upravo preko vašeg sajta pre par godina kupio svoj auto u Kraljevu na auto placu i prezadovoljan sam sa njm! U zadnje vreme ponovo sam počeo da pregledam sajtove o prodaji kola i primetio sam da kod vas su cene pomalo povišene i neodgovaraju stanju stvari na placevima gde prodavci uz malo cenkanja skinu lepu svotu novca! Ranije iz svoga iskustva cene su bile u 80 % slučajeva kao na placu pa mislim ako možete da kao redakcija utičete da koliko toliko cene budu realne jer ovako odbijaju se i kupci na placevima a bogami i oni koji posećuju Vaš sajt! Verujem da znate da na drugim sajtovima koje Vi dobro znate su dosta realnije i privlačnije za kupovinu!
Inače Vaš sajt mi je najbolji i najradije ga pregledam i zato puno pozdrava!
Pozdrav Milane.
Drago nam je da ste kupili automobil preko našeg sajta i da ste zadovoljni kupovinom. Što se tiče viših cena na to može da utiče i samo stanje automobila ili cene prilikom uvoza automobila. Oglašivači sami određuju cene automobila po kojima će ih prodavati. Mi svakako reagujemo ukoliko primetimo neke nelogičnosti i veća odstupanja od realnih cena. Hvala Vam na komentaru . Svako dobro.
[5334] Miroslav Vukomanović
22.11.2016
Poštovani,
zašto u detaljnoj pretragi u opciji boja enterijera nema veći spektar boja? tražim auto sa crvenim enterijerom i stalno moram da otvaram sve slike nebi li video koje su boje sedišta.
Pozdrav iz NS
Poštovani Miroslave,
u pretrazi po boji enterijera postoje one boje koje su i najučestalije. Imate opciju drugo pa prema tome možete da podesite pretragu po ostalim bojama enterijera. Trudimo se da vremenom unapređujemo pretragu i dodajemo opcije koje su važne korisnicima. Hvala Vam na predlogu
Prikazano od 1 do 10 rezultata od ukupno 4156