Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Sigurna kupovina polovnih automobila bez prevare

Kada kupujete vozilo obratite pažnju na sledeće stvari:

Primeri nekih od prevara:


Plaćanje kapare u napred bez susreta sa prodavcem

Na primer, Vi pretražujete sajt i vidite da se punto iz 2001. godine prodaje za 400 evra. U veoma je dobrom stanju a prodavac ga u opisu, naravno, baš hvali. Slike izgledaju realno a zapravo su preuzete sa interneta, sa nekog drugog sajta.

Međutim, kvaka je u tome što auto navodno ne može da se carini jer je Euro 2 motor, zbog čega ne može ni da se registruje. Automobil ima strane tablice i zbog svega toga moguće je kupiti ga jedino kako bi se rasturio u delove.

Ljudima se ovakva prilika učini sasvim ok, pozovu „prodavca“ i on ispriča sve najbolje o vozilu. Pošto zna da, po zakonu, automobil sa stranim tablicama naš državljanin ne može da vozi, on ljubazno nudi mogućnost da doveze auto u mesto iz kog je kupac. Jedino što je potrebno jeste da mu se uplati oko 50 evra za troškove goriva.

Fiat Punto jtd - 2001 godište *primer lažnog oglasa

Ceo primer pogledajte ovde.


Nigerijska prevara

Navodni prodavac objašnjava zašto prodaje automobil i uslove kupovine.

Automobil je uvezen iz Nemačke u 2010. U ovom trenutku ,auto je registrovan u Srbiji. Nažalost, ja nisam u Srbiji, u ovom trenutku, a ja imam auto ovde sa mnom u Glazgovu, Škotska ( to je - moja zemlja porekla ). Kupio sam auto iz Srbije, dok sam tamo radio godinu dana kao programer u Ambasadi Velike Britanije u Belgrad.

Prodajem auto na ovoj ceni, jer:

Vaš ukupni trošak jecena automobila. Uradio sam opsežno istraživanje na internetu i našao sam renomirana brodar koji će se pobrinuti za nas. Naziv preduzeća je "Global Freight Solutions" www.gfs-ltd.net i oni su 100 % autentični ( njihov rad je poznat u Evropi ). Auto je trenutno u garaži njihove spremna za isporuku na vašu adresu. Ja ću podržati naknade isporuke na vašu adresu, aukupan trošak jecena automobila. Ja ću objasniti kakoposao funkcioniše toliko dobro koliko mogu:

Ceo primer pogledajte ovde.


Phishing

Neko se lažno predstavlja da je sa našeg sajta i pokušava da dođe do Vaših podataka.

Poštovani član,

Naš bezbednosni sistem detektuje da je treća strana pokušala da na prevaru pristupite svom nalogu na "polovniautomobili". U cilju potvrde vašeg identiteta, kliknite na sledeći link sigurne, i prijavite se u gornjem desnom uglu sa informacijama o nalogu: http://polovniautomobili-privaja.com/

Molimo vas da popunite ovaj postupak, tako da smo sigurni da će niko drugi koristi vaš nalog. Imajte na umu da ćemo blokirati vaš nalog, dok radite ovu proceduru. Ne brinite, mi smo to uradili za svoju bezbednost, a da zadrži Polovni bezbedno mesto na tržištu. Sve što treba da uradite je da kliknete na link iznad obezbeđuje

Ceo primer pogledajte ovde.


Svi tekstovi o sigurnoj kupovini

Na ovom mestu možete pogledati sve naše tekstove o bezbednoj kupovini.

Kako bismo vam olakšali kupovinu i prodaju vozila, pripremili smo za Vas kupoprodajni ugovor I ovlašćenje. Možete ih preuzeti ovde.


Kontakt

U svakom momentu možete pozvati našu korisničku podršku na broj 024/415-53-46 ili nam pisati na mejl kontakt@polovniautomobili.com