Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

PAKERICA ZA POVRĆE 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Ostalo
Model:
PAKERICA ZA POVRĆE
Godište:
2024.
Tip:
Ostalo
Namena:
Povrtarstvo
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
22827008

Stanje

Kupljena nova u Srbiji
Garancija

Opis

MICHALAK je poljska kompanija koja se više od dvadeset godina bavi proizvodnjom poljoprivrednih mašina za preradu povrća nakon žetve i pripremu za prodaju.

Mašine za preradu, pakovanje i sortiranje povrća podležu subvencijama pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu na AP Vojvodina kao i na republičkim konkursima 50%

Koristeći specijalizovane i proverene tehnologije, koristeći prednosti našeg poznavanja poljoprivrednog tržišta, našeg velikog mašinskog parka i sopstvenog odeljenja za projektovanje i izgradnju.

Primarni cilj jeste stvaranje pouzdanih mašina visokog kvaliteta i specijalizovanih tehnoloških linija koje će zadovoljiti očekivanja i najzahtevnijih kupaca.
Preko 50 mašina u ponudi nam omogućava da prilagodimo ponudu vašim očekivanjima.
Proizvodeći 1 inovativne mašine za preradu i pakovanje: šargarepa, peršun, krompir, cvekla, celer, luk itd.

Ova mašina se koristi za punjenje Rašel kesa prethodno izmerenim porcijama povrća. Vreća se odmotava od bale, iseče i puni. U standardnoj verziji, vibracioni otvor sprečava kačenje, posebno uzdužnog povrća. Nakon punjenja, vreća se šije; u ovoj fazi je moguće pričvrstiti folijsku traku sa podacima o proizvođaču povrća. Zatim se vreća iseče do kraja, zajedno sa detaljima proizvođača povrća i koncem. Rashel mašina može puniti vreće od 5 kg do 25 kg. U zavisnosti od konfiguracije mašine, moguće je postaviti Rašel mašinu direktno ispod mašine za vaganje i pakovanje ili koristiti pokretnu traku koja će hraniti povrće iz mašine za vaganje i pakovanje do Rašel mašine, sprečavajući blokiranje robe; ovo rešenje se preporučuje pri vaganju velikih porcija.

PAKERICA ZA POVRĆE 2024. godište | Na upit
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0642953656
Mobilni 1: 0637295859