Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Mercury VANBRODSKI MOTORI 2020. godište - Novo

11
3
Zainteresovan si za kupovinu i želiš da te kontaktira prodavac?
Klikni ovde

Na upit

Opšte informacije

Vozilo:
Novo vozilo
Marka:
Mercury
Tip:
Vanbrodski motor
Model:
VANBRODSKI MOTORI
Godište:
2020. godište
Gorivo:
Benzin
Fiksna cena
Cena nije fiksna
Zamena:
Zamena: NE
Broj oglasa:
Broj oglasa: 11790873

Karakteristike

Materijal trupa
Aluminijum
Broj motora
1 motor
Vrsta motora
Spoljni
Gorivo
Benzin
Dužina (m)
1
Širina (m)
1
Visina (m)
1
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo plovila
Na ime kupca
Oštećenje
Nije oštećen

Stanje

Garancija
Garažiran
Servisna knjiga

Opis

Za više informacija o Mercury vanbrodskim motorima posetite naš web sajt: http://mercurynautikasrbija.rs/
U prilogu možete pronaći kompletan cenovnik naših vanbrodskih Mercury četvorotaktnih motora .

Mercury je već dugi niz godina lider na svetskom tržištu po pitanju proizvodnje i prodaje vanbrodskih motora. Razlog za odlične rezultate i za sve veći broj prodatih komada svake godine su kontstantno investiranje u nove pogodne , novu tehniku i tehnologiju i usavršavanje dilerske i servisne mreže.

Mercury u svojoj ponudi ima veliki broj vanbrodskih četvorotaktnih motora od 2,5 ks pa do čak 450 konjskih snaga u čemu je takođe lider na svetskom tržištu ( prema broju različitih konfiguracija motora i najvećoj konjskoj snazi).

Najpopularniji mali modeli iz bogate ponude Mercury vanbroskih četvorotaktnih motora su motori od 2.5, 3.5, 4, 5 , 6, 8 i 9.9 konjskih snaga. . Svakako da je veliki novitet novi model od 5 ks - F 5 Propan - motor na gas, koji se već nalazi u našoj ponudi od Avgusta 2019. Svi Mercury motori od 15 ks pa na više sadrže EFI tehnologiju ( elektronsko ubrizgavanje goriva) , dok od ove godine kod modela 9.9 u ponudi imamo opciju motora sa karburatorom ili sa elektronskim ubrizgavanjem u zavisnosti od želje klijenta. EFI Mercury motori od 10 , 15 i 20 ks poseduju antivibracionu multifunkcionalnu ručicu koja ima mogućnost podešavanja u više položaja, Mercury je ovu ručicu patentirao. Mercury motore od 25 i 30 ks izdvajaju pouzdanost, 3 cilindra i odličan odnos cene i kvaliteta.

Motori od 40 , 50 i 60 ks predstavljaju jedne od najpopularnijih modela na našem tržištu. Mercury u ponudi kod ovih modela ima dve opcije motora od 40 ks ( 3 ili 4 cilindra) i standarne motore od 50 i 60 ks sa 4 cilindra. Tu su i standardna daljinska komanda ili Big tiller multifunkcionalna ručica za one koji vole veću dozu adrenalina.

Mercury Vam predstavlja novu generaciju četvorotaktnih vanbrodskih motora 80 – 100 – 115 -150 konjskih snaga. Potpuno novi dizajn, veća kubikaza, manja kilaža, manja emisija izduvnih gasova, lakše rukovanje i minimalna potrošnja samo su neke od karakteristika koje donosi nova serija motora koja nosi naziv Tiger Shark 80 – 100 – 115 - 115 PRO XS - 150 KS i 150 PRO XS.
Novi Mercury V6 i V8 motori zapremine 3,4 litara i 4,6 litara dostupni su u tri varijante u zavisnosti od namene i potreba klijenata, PRO XS – sportska serija namenjena za one koji žele veliku količinu adreanalina, SEA PRO – serija motora namnjena profesionalcima sa produženim vekom trajanja motora i pri najtežim uslovima , i standardna Četvorotaktna serija motora. Sve tri serije motora su dostupne u varijantama od 175 , 200 i 225 konjksih snaga kod V6 modela, i Verado od 250 i 300 konjskih snaga kod V8 modela. Sa ubedljivo najmanjom težinom u klasi, emisijom izduvnih gasova koja je svedena na minimum, sistemima antivibracije , naprednom kontrolom zvuka koja omogućava vlasnicima da se akustička kulisa plovidbe prilagodi u rasponu između ultra tihog i sporstskog režima zvuka i još mnogo različitih inovacija V6 i V8 serija motora predstavlja najbolji proizvod koji je izašao i Mercury fabrike od njenog osnivanja kako su to već izjavili iz Mercury-ja. Uveravaju da je personalizacija i kontrola motora dovedena do savršenstva što svedoči i sve veća potražnja klijenata i proizvođača plovila. Svi V6 i V8 modeli dostupni su u crnoj ili beloj boji.

CT – command thurst Kod modela 9.9 ks, 30ks, 40,ks, 50ks, 60ks, 100ks i 115ks postoji mogućnost izbora teretnog motora sa CT command thrust pogonom. Dakle ovo nije tehnički dodatak ili nešto slično već potpuno drugi motor koji poseduje veći menjač i prenosni odnos koji mu omogućavaju pokretanje većeg tereta od ostalih modela.

5 godina bezuslovne garancije

Pored usluga prodaje možete se osloniti i na momentalnu dostupnost svih rezervnih delova i profesionalnu uslugu naših majstora. Činjenica koja po svemu sudeći izdvaja Mercury jeste 5 godina bezuslovne garancije na sve model naših vanbrodskih motora.

Pozovi prodavca
Telefon 1: 011-2322-004
Mobilni 1: 063/394-240
Mobilni 2: 063/290-915
Fax: 011/2322-004
*