Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

WYAlp doo / Alparauto WYAlp doo / Alparauto

WYAlp doo / Alparauto

WYAlp doo / Alparauto

7 godina i 8 meseci
 • Mobilni: 0642822567
  Adresa: Staromoravički put 10
  Mesto: 24300 Bačka Topola
 • Privredno društvo za prodaju motornih vozila sa vise od 10 godina rada u ovim segmentima. Prodaja i uvoz vozila iz inostranstva i po vasoj narudzbi, kao i prodaja novih radnih masina, prikolica i rasipaca stajnjaka.
  RADNE MAŠINE:
  Čast nam je i zadovoljstvo da Vam prenesemo, da su utovarivači marke Kaiwei vec 6 godina sa nama u Srbiji.
  Prilikom kupovine utovarivača jedan od najvažnijih faktora za izbor, pored kvaliteta i cena, dostupnost rez. delova i ozbiljnost servisa.
  Pre šest godina prvi utovarivač je testiran na nasoj farmi, gde u svakom momentu možete lično isprobati sada već usavršene modele naših utovarivača. ZASTUPAMO TRI PROIZVODJAČA IZ KINE: KAIWEI, TAIAN i EVERUN. Zavisno od Vaših potreba (poljoprivreda, veća visina utovarivanja ili hobi mašina), nudimo Vam mogućnost konstruisanja utovarivača koji će najviše odgovarati Vašim potrebama.
  U našoj ponudi nalaze se utovarivači po povoljnim, tkdj. dostupnim cenama ne samo za velike farme, nego i za porodična polj. gazdinstva, vocarstva, drvare itd... Utovarivači u našoj ponudi su poznati sa izraženom univerzalnošću delova, tj. veliki broj istih delova odgovara različitim modelima utovarivača kao i traktora koji su već skoro 10 godina na našem tržištu (YTO), što mašine čini jednostavnom i jeftinom za održavanje.
  PRIKOLICE:
  WYALP DOO je jedini ovlasceni distributer u Srbiji za Poljsku fabriku prikolica CYNKOMET. U nasoj ponudi imamo prikolice i rasipace stajnjaka svih modela. Prednost ovih proizvoda sto pocinkovana. Nudimo kompletnu paletu proizvoda Cynkomet, uz pun servis i podršku sa rezervnim delovima. Garancija na prikolice 2 godine.
  Kako bi zadovoljili velika očekivanja naših kupaca, postepeno razvijamo, širimo asortiman proizvoda i povećavamo kvalitet naših usluga.
  Sa naše strane obećavamo konkurentne cene, profesionalnu uslugu i blagovremeno ispunjavanje narudžbenih naloga.


WYAlp doo / Alparauto

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 28
Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 28
Polovna vozila
Nova vozila
Reklama
Broj aktivnih oglasa:
259440
Poseta u februaru:
9213444
(izvor: Google Analytics)