Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Auto-Aca Paraćin Auto-Aca Paraćin

Auto-Aca Paraćin

Auto-Aca Paraćin

 • Telefon: 035/-568-455
  Fax: 035/568-455
  Mobilni: 065/9-568-455
  Mobilni 2: 069/728-420
  Adresa: Milovana Glišića bb
  Mesto: 35250 Paraćin
  Web: http://www.autoaca.com
  Kontaktirajte prodavca na email
  Radno vreme: pon-pet: 8-17, sub:8-14
 • Auto Aca je osnovan 1. aprila 1992. godine. Sedište radnje je u Paraćinu u ul. Milovana Glišića bb. Delatnost preduzeća je uslužno trgovinska - servisiranje vozila i prodaja rezervnih delova i opreme, kao i polovnih vozila. Od 2007 godine Auto Aca posluje kao ovlašćeni servis za vozila ŠKODA u garantom i vangaranton roku.
  Osoblje je profesionalno i obučeno.
  Na kvalitet pruženih usluga utiču alati i uređaji koje koristimo. To su alati i uređaji poslednje generacije poznatih proizvođača. Pribor i sredstva su profesionalni, tako da olakšavaju rad našem osoblju, a poboljšavaju kvalitet pružanih usluga. Na kvalitet pružanih usluga ukazuje i stalno povećanje naših komintenata.

  Servis ima četiri radna mesta. tri su namenjena mehaničarskim radovima i jedno električarskim, u sklopu servisa je i auto perionica. Obezbeđeno je kontinuirano snabdevanje rezervnim delovima, a za sve delove koje servis trenutno nema na lageru, obezbeđena je isporuka u roku od 24 sata.

  Pored standardnih usluga ( servis i popravka vozila u garantnom i vangarantnom roku ) uz ugradnju samo originalnih rezervnih delova sa garancijom od 2 godine, ovaj ŠKODA Servis nudi i usluge, isporuke vozila ka klijentima na željenu adresu.
  Ukoliko klijenti žele da budu uz svoj auto dok je on u servisu, tu je i prostor u kome uz osveženje mogu sačekati popravku svog automobila. Na ovaj način klijentima je omogućeno lagano i bezbrižno servisiranje i popravka.
  Kod nas možete kupiti i polovna ŠKODA vozila, sva vozila u našoj ponudi su potpuno tehnički ispravna i pregledana, isključivo su održavana u ovlašćenim servisima i poseduju urednu digitalnu servisnu dokumentaciju. Sva naša vozila su odkupljena od prvog vlasnika, tako da uvek možete biti sigurni da kupujete provereno i sigurno polovno vozilo.

  VAŠ AUTOMOBIL JE ZA NAS LIČNA STVAR - DOBRO ČINIMO BOLJIM!


Auto-Aca Paraćin

Prikazano od 1 do 6 oglasa od ukupno 6
Prikazano od 1 do 6 oglasa od ukupno 6
Polovna vozila
Nova vozila
Broj aktivnih oglasa:
320371
Poseta u oktobru:
9220291
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH