Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

AUTO DELOVI 2M AUTO DELOVI 2M

AUTO DELOVI 2M

AUTO DELOVI 2M

 • Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Telefon: 015 351-777
  Telefon 2: 064 369 56 43
  Mobilni: 066 600 8 500
  Mobilni 2: 064 168 69 83
  Adresa: Kralja Milutina 1
  Mesto: 15000 Šabac
  Kontaktirajte prodavca na email
  Radno vreme: 08:17 subota 08:14
 • Firma "Auto delovi 2M" nalazi se u Kralja Milutina 1 u Šapcu. Postojimo i radimo od 2005. godine kao uvoznici i distributeri auto delova za japanska i auto delova za korejska vozila. Uspešnom saradnjom sa renomiranim proizvođačima japanskih i korejskih vozila, možemo da Vam na jednom mestu ponudimo široku paletu auto delova i opreme vrhunskog kvaliteta. Od 2014 godine smo i uvoznici za sve tipove evropskih vozila.

  Kod nas možete pronaći delove šasije, delove transmisije, oslanjanja, elektrike i karoserijskih elemenata, kao i sve komponente motorne grupe, koji će Vašem vozilu omogućiti perfektan rada a Vama sigurnost i udobnost pri vožnji.

  Takođe izlazeći Vam u susret veoma brzo možemo da poručimo i auto delove za evropska vozila, bilo da Vam zatreba auto limarija, filteri, delovi motora ili trapa, auto hladnjaci ili elektronika.

  Auto delovi za korejska,japanska i evropska vozila koje Vam stavljamo na raspolaganje sortirani u u više grupa u zavisnosti od svog kvaliteta, od čega ujedno zavisi i cena istih. Sve željene auto delove, koje Vi odaberete šaljemo do Vas brzom poštom širom Srbije. Ukoliko se desi da određeni auto delovi nisu trenutno na našem lageru, iste ćemo u najbržem vremenskom periodu poručiti za Vas i pobrinuti se da Vam stignu u najkraćem roku.

  Izuzetno veliki broj specijalizovanih servisa i radnji za prodaju auto delova, sa kojima svakodnevno sarađujemo govore u prilog našoj odgovornosti i ažurnosti pri radu, kao i o konkurentnim cenama naših proizvoda.

  Naši stručni prodavci, pomoći će Vam pri pronalaženju određenih auto delova za Vaša korejska, japanska ili evropska vozila i po potrebi pružiti Vam sve neophodne informacije i savete kako biste Vaše vozilo zadržali u ispravnom stanju.


AUTO DELOVI 2M

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 213

bregasta za Kia Pregio
Na upit

Motor i mehanički delovi / Bregasta osovina,
Kia -
Pregio
Šabac,
Mačvanski region
kia pregio nova bregasta 2.5

Delovi za Honda Civic
1 €

Kompletan auto u delovima,
Honda -
Civic
Šabac,
Mačvanski region
honda civic 1.7 cdti 5v kompletan auto u delovima

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 213
Polovno
Novo
Broj aktivnih oglasa:
269219
Poseta u aprilu:
8874468
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH