Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Opel Astra K – Glavna nagrada

Postavljeno 22.09.2019. u 19:23

Nakon procesa selekcije, testirali smo auto koji dodeljujemo u okviru akcije “Polovnjaci poklanjaju polovnjaka” kojom obeležavamo 15. rođendan sajta polovniautomobili.com.

Opel Astra K iz 2017. godine sa atmosferskim benzincem od 1400 “kubika” po nama predstavlja optimalan izbor u okviru zadatih parametara kojima smo se vodili prilikom odabira glavne nagrade.

Kakav je zapravo automobil koji očekuje osvajača naše glavne nagrade, pogledajte u ovom testu.

Nadamo se da ćete uživati i u ovom snimku, a vaše utiske i zapažanja očekujemo u komentarima.”

Komentara: 27
Pregleda: 8631
Ocena: 4
 
Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik  | Auto Test Polovni automobili Peugeot 508 GT - Francuski zavodnik | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Honda ZR-V - Da li je sredina ponude prava mera? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Jeep Renegade - Kako se pokazao nakon 4 godine? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Opel Insignia Mk2 - Zašto je bila popularna od prvog dana? | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“?  | Auto Test Polovni automobili Mustang Mach E - „Nema više konja koji jure“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Hyundai Kona - Da li je Kona zapravo „mini – Tucson“? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Volvo S60 B4 - Da li limuzina mora da bude iz Nemačke? | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Maserati GranTurismo | Specijalne stvari za specijalne prilike – novogodišnji specijal | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili Hyundai IONIQ 6 - Da li ima zabave bez klasičnog motora? | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili BMW E39 - Da li je ovo moguće?! Samo 120.000km, a 22 godine starosti | Auto Test Polovni automobili

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Dejan

...Opel Astra K iz 2017. godine sa atmosferskim benzincem od 1400 “kubika” po nama predstavlja optimalan izbor u okviru zadatih parametara kojima smo se vodili prilikom odabira glavne nagrade. Po vama? Gramatički neispravno! Po vašem mišljenju! Česta greška prilikom izražavanja i pisanja! Pozdrav od jednog prosečnog majskora...

Odgovori

Danijela

Odlicsn auto za vremesnu vlasnicu istog

Odgovori

Zoran

OK po meni izabrali ste pravi automobil.Jer i ja trazim Astru ali 1,2 dizel.Jedina primedba je ali to je moje misljenje sto ste suzili na Beograd.Mozda i Novi Sad,Nis pa i Kragujevac,Krusevac i Cacak imaju nesto da ponude.Uz sve to pohvale za ljude koji su bili korektni u komentarima.. Pozdrav.

Odgovori

Polovni Automobili

Hvala Zorane. Zbog ograničenog vremena nismo mogli da idemo van Beograda.

Dragan D

Generalni problem nas balkanaca je sto u svakom jajetu nadjemo dlaku. Auto je kao nov , mala registracija , svaki majstor poznaje OPEL , bar vecima , prostor , udobnost , jednostavno kompletan auto bar sto se nasih uslova zivlkenja tice . Da napomenem jos da je ovo POKLON i to vrlo lep i pristojan oz svih perspektiva. Srecno dobitniku ;)

Odgovori

Dalibor Aleksic

Ja mogu da sanjam o tim kolima ali je dobra

Odgovori

Duško

Sviđaju.mi.se.performanse.eve.opel.astre.

Odgovori

Đorđe

Sviđa mi se opel astra

hakosuka

odlican izbor,vrlo atraktivan auto,mada bi 1.4 turbo bio mnogo bolja opcija bar po meni...

Odgovori

black ozzy

za te pare uzmem 3 audija a4 od 2002-2004 god i vozim pravi auto :D 1.9 tdi ima da sahrani sva ta nova vozila od plastike :D

Odgovori

Aca

Covece , kako ti lupetas pa to je neverovatno ! Zagrizen covek , oprecnog misljenja, ogranicenih stavova.

Sale

Zato ne poklanjaju audija 2002-2004god, jer ne poklanjaju i majstora sa njim :)))

S line

Tako je! Upravo taj audi ako je kvalitetno odrzavan, ovu astru jede za dorucak, po svemu bolji auto, ako je tdi, bolje performanse, manja potrosnja, bolja zvucna izolacija, o limariji da ne pricam, a i o tome koji ce koliko izgubiti na ceni za koju godinu!

Vlada

@Black ozzy..Prosto ne mogu da verujem,da jos postoje ljudi koji smatraju da je automobil od 15 godina i vise,bolji od skoro pa novog..Bio bi bolji da je stajao u garazi,i cuvan za neka buduca vremena..A istrosen i pohaban,je samo za velike strucnjake i mislioce..

Vlada

@Sale...Tacno tako..Ali kako to objasniti napaljenim klincima?

Dusan Andrijasevic

Svaka čast!

Odgovori

Bratislav Mihajlovic

1.4 benzin, Najbolje resenje za nas standard-posao, put, registracija nije velika, jeftinije odrzavanje, nema dodatnih problema kao dizelasi...I ovako na sitnoj sminki proizvodjaci nabijaju cenu vozila. Primer -ugradnja parking senzora je oko 45 evra.....bagatela i sl

Odgovori

Dejan

Da li ste videli potrošnju tog motora? NIje problem ako prelazite oko 5000 km godišnje.

Слободан

Беда од мотора. Довољно снаге за Опел Адам или евентуално Корсу.

Radan Arsic

Solidne tehnicke karakteristike - dobra limuzina !

Odgovori

Acko Ignjatović

Treba samo OPEL pročitati unazad. I sve je rečno.LEPO.

Odgovori

Trula kanta

Haha,duhovito,inace svi ga zovu Opelo. Vlasnici znaju zasto.

Arpad

Srecan rođendan želim i oću da igram u nagradu

Odgovori

janky

Jedino ne mogu da vas razumem zasto ste prilikom odabira nagradnog vozila dali toliki akcenat na prostor na zadnjem sedistu??? Ako i osvoji nagradu porodican covek, za prevoz dece opste nije bitan toliki prostor, a deca cim porastu vise se ne voze sa roditeljima, bar ne na dduza putovanja, konkretno na odmore. A verovatno ce nagradu osvojiti neki mlad decko koji nema porodicu, dobro barata sa kompjuterom, jer je glavni adut upravo spretno baratanje misem nego poznavanje automobila! Bar je tako igrica napravljena!

Odgovori

Kostadin

Moguće da nemate decu, ili ste ih davno imali, pa zaboravili. Dete do 3, 4 godine zahteva prisustvo jednog od roditelja na zadnjoj klupi, pored sebe. Iz više razloga. Socijalizacija, hranjenje, "držanje straha".. S druge strane, nekad ćete da poželite da vozite i neke odraslije pozadi. Probajte eksperimenta radi to da uradite sa novim PUG 308. Biće vrlo zabavno.. Itekako je bitan prostor pozadi. Astra među ovim konkurentima jednostavno dominira. Apsolutna šteta je što je motor 1.4 atmo. Taj ne bih poželeo ni neprijatelju. Da je turbo, sasvim druga priča.

janky

Kostadin. Ja nisam mislio da je taj prostor na zadnjoj klupi skroz nebitan, i sasvim je ok to sto vi ovde navodite, nego mi nije bilo logicno da su na to dali bas toliki akcenat, dok je to neka niansa naspram oni drugih sto su bili u krugu izbora, a eto kazete za motor da nije nesto, dok je tu bilo boljih opcija motora u onim drugim modelima.

Srdjan

Vrlo lepa akcija i lep automobil. Novi vlasnik ce uzivati u mladom i izdrzljivom autimobilu.

Odgovori