Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

VAŽNE INFORMACIJE Sve što treba da znate o kupoprodaji automobila za vreme vanrednog stanja možete da pratite putem ovog linka.


Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Tesla model S P85D – Autotest

Postavljeno 25.12.2019. u 16:44

 

Kao i prošle godine, u vreme praznika rešili smo da vas obradujemo jednim posebnim automobilom! Tesla model S verzija P85D nam je došla u ruke kao poklon od Deda Mraza lično. 

Ako bismo sabrali snage oba trofazna motora koje ovaj auto poseduje, dobili bismo više od 745 "konja"! 

Kakav je osećaj voziti automobil sa toliko snage, šta sve poseduje od opreme i koliko je zapravo "pametan" pogledajte u našem najnovijem testu. 

Vaša zapažanja očekujemo u komentarima. 

Srećni praznici!

Komentara: 1
Pregleda: 8016
Ocena: 4.5
   
Koji automobil kupiti za 3.000 evra? – Autoznanje Koji automobil kupiti za 3.000 evra? – Autoznanje Honda HR-V iz 2001. da li je jača od vremena? Honda HR-V iz 2001. da li je jača od vremena? Kako se menja probušena guma? – Autoznanje Kako se menja probušena guma? – Autoznanje Mercedes-Benz A klasa sedan – najaerodinamičniji automobil na svetu! Mercedes-Benz A klasa sedan – najaerodinamičniji automobil na svetu! Kako se montiraju lanci za sneg - Autoznanje - VIDEO SAVET Kako se montiraju lanci za sneg - Autoznanje - VIDEO SAVET Renault Kadjar - Praktični francuz za celu porodicu Renault Kadjar - Praktični francuz za celu porodicu Sve o antifrizu, kako se proverava i menja VIDEO Sve o antifrizu, kako se proverava i menja VIDEO Najbolja Mercedes – Benz B klasa do sada Najbolja Mercedes – Benz B klasa do sada Renault Clio – francuska vatrena pomorandža – Autotest Renault Clio – francuska vatrena pomorandža – Autotest BMW 118i – prednji pogon za najbolju seriju 1 do sada - Autotest BMW 118i – prednji pogon za najbolju seriju 1 do sada - Autotest

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Dimljeni zmaj

Jeri dizel ?

Odgovori