Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

DOO``GOXYCO MOTORS`` DOO``GOXYCO MOTORS``

DOO``GOXYCO MOTORS``

DOO``GOXYCO MOTORS``

1 godina i 8 meseci
 • Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Telefon: 013/83-95-20
  Fax: 013/83-99-35
  Mobilni: 063/77-57-519
  Adresa: Đure Jakšića 5
  Mesto: 26300 Vršac
  Web: http://www.goxyco.com
  Kontaktirajte prodavca na email
  Radno vreme: 08-20 časova
 • Preduzeće GoxyCO MOTORS D.O.O. bavi se uvozom, distribucijom MOTOWELL , skutera i dodatne motociklističke opreme na području cele teritorije Srbije. Pored distribucije i uvoza, našim kupcima obezbeđujemo i odličnu servisnu mrežu za sve proizvode iz našeg asortimana. Zvanični smo uvoznici i distributeri renomiranog proizvođača skutera MOTOWELL, a pored proizvoda kompanije Motowell, u našem prodajnom asortimanu možete pronaći i Peugeot skutere, kao i kompletan STIHL program.

  Na tržištu Srbije prisutni smo od 2004. godine, a za to vreme uspeli smo da izgradimo imidž preduzeća koje se brine o potrebama svojih kupaca, ali i klijenata sa kojima sarađujemo. Jednom rečju - mi smo partner na koga možete računati.

  Suočeni sa konstantnim rastom broja internet korisnika u Srbiji, rešili smo da pružimo našim građanima i potencijalnim kupcima, priliku, da sa bilo koje lokacije posete našu internet prezentaciju, pregledaju naš prodajni asortiman, i odluče se za eventualnu kupovinu. U prilici ste da saznate sve što bi ste želeli, a do sada niste znali o GoxyCO MOTORS-u, našem prodajnom asortimanu, kao i o uslugama koje pružamo.

  Takođe Vam je omogućeno da saznate sve detalje neophodne (specifikacije, garantne i uslove dostave) pre same kupovine pojedinih proizvoda. Na raspolaganju su Vam slike svih proizvoda kao i njihove specifikacije. Pružamo Vam mogućnost da "preuzmete" i pogledate na vašem računaru cenovnik svih proizvoda iz našeg asortimana. Možete nas putem sajta i kontaktirati, postavljati pitanja i dobiti savete pre same kupovine. Ukoliko čak i niste u mogućnosti da nas posetite radi kupovine, a želeli bi ste da nešto kupite, možete putem sajta poručiti proizvod, a mi ćemo Vam dostaviti proizvod na kućnu adresu, bez obzira na grad u kome se nalazite. Ujedno ćemo Vas na samom sajtu obaveštavati o svim novinama, popustima i akcijama GoxyCO MOTORS-a. Dajemo Vam priliku da saznate sve, na jednom mestu.


DOO``GOXYCO MOTORS``

Prikazano od 1 do 4 oglasa od ukupno 4
Prikazano od 1 do 4 oglasa od ukupno 4
Polovna vozila
Nova vozila
Broj aktivnih oglasa:
268993
Poseta u aprilu:
8874468
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH