Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poljoservis Kljakić Poljoservis Kljakić

Poljoservis Kljakić

Poljoservis Kljakić

 • Telefon: 0213103577
  Telefon 2: 069/1053170
  Mobilni: 065/9652064
  Adresa: Carice Milice bb
  Mesto: 21410 Futog
 • Poljoservis Kljakić postoji od 2005-e godine i trenutno se bavi uslugama prodaje i servisiranja poljoprivredne mehanizacije. Na samom početku firma se bavila isključivo servisiranjem poljoprivredne mehanizacije, i to zapadnih marki kombajna i traktora Laverda, McCormick, Landini, MaterMacc i Merlo, da bi postepeno usavršavanjem i osvajanjem znanja rasla i proširivala svoju poslovnu delatnost.
  Danas, posle 15 godina rada i iskustva se možemo pohvaliti zastupništvima nekoliko svetski poznatih brendova poljoprivrednih mašina (Munckhof, Seppi, Moro Aratri, Weremczuk, Carraro…), poddilerstvom (Lemken, Pronar, YTO…), prodajom originalnih rezervnih delova za skoro čitav zapadnoevropski program traktora, kombajna i mašina i distribucijom možda najboljeg svetskog proizvođača ulja i maziva Shell.
  Nismo zaboravili ono čim smo počeli, naprotiv, unapredili smo našu izuzetno efikasnu i sposobnu servisnu službu, koja odgovara najvećim izazovima i zahtevima.


Poljoservis Kljakić

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 25

McCormick, Landini, Laverda, John Deere, MF, Fendt, Valtra, Case, New Holland
Po dogovoru

Delovi za traktore,
Standardni traktori,
McCormick,
Futog
Uvozimo ORIGINALNE rezervne delove za celokupni zapadni asortiman brendova poljoprivredne mehanizacije (traktori i kombajni). Relativno brza isporuka i prihvatljive cene. Carraro i Dana Spicer originalni delovi, ova dva svetska brenda su poznati po proizvodnji prednjih mostova, diferencijala, menjača i celih transmisija. Prva su ugradnja u gotovo sve svetske marke traktora, industrijskih i građevinskih mašina. Veoma pristupačno i povoljno.

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 25
Polovna vozila
Nova vozila
Broj aktivnih oglasa:
294685
Poseta u julu:
8671247
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH