Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Auto Outlet doo Auto Outlet doo

Auto Outlet doo

Auto Outlet doo

 • Telefon: +381603536352
  Mobilni: +381614104370
  Mobilni 2: +381603536396
  Adresa: Vojvode Putnika 27
  Mesto: 15000 Šabac
 • Bavimo se uvozom i veleprodajom auto opreme i kozmetike. Mlada smo firma, ali nas tim posedujes dugogodisnje iskustvo u ovoj oblasti. Kod nas mozete pronaci skoro sve, da vaseg omiljenog cetvorotockasa ucinite bezbednijim, lepsim, i udobnijim za voznju. U ponudi imamo sve od obavezne i neophodne opreme za automobil, kao i one detalje koje ce ga uciniti posebnim. Posedujemo krojne slike-sablone, za skoro sve modele automobila, kombi vozila, i kamiona. Izradjujemo tipske presvlake i patosnice u zeljenoj kombinaciji boja.

  Ako ste vlasnik prodavnice auto delova, auto-perionice, benzinske pumpe kontaktirajte nas i postanite nas partner. Za nasih preko dve stotine partnera u Srbiji, vaze posebni uslovi.

  Kontakt:

  Tel: +381 60 35 36 396

  Tel: +381 60 35 36 352

  E-mail: shop.autooutletdoo@gmail.com


Auto Outlet doo

Prikazano od 1 do 22 oglasa od ukupno 22

Starter akumulatora GB40 za Ostalo
15.990 RSD

Elektrika i elektronika / Akumulator,
Šabac,
Mačvanski region
Izuzetno siguran, izuzetno kompaktan, robustan, prenosni starter. Sa posebnom tehnologijom zaštite protiv varnica i obrnuta zaštita polariteta. Buster pokreće većinu aplikacija s jednom baterijom. Idealno za širok raspon vozila uključujući kamione i motore do 8,0 l benzina i 6,0 l dizel. Pruža daljinsko napajanje sa 12V utikačem (uključujući) za pumpe za gume, invertore i punjače za telefon. Može se koristiti za punjenje maltene svih uređaja preko usb-a, smartphonovi, tableti, laptop računari i dosta drugih. 400-lumen LED Svetlo sa različitim svetlosnim signalima uključujući i SOS signale. Napaja uređaje do 12V bilo gde, kao što su kompresori za duvanje guma, invertori snage itd. Uređaj se puni preko priključka u kolima, preko upaljača.Mogućnost od 20 startovanja sa jednom punom baterijom. AMERICKA KOMPANIJA NOCO, NAJKVALITETNIJI PROIZVODI, BROJ 1 KAKO NA NASEM TAKO I SVETSKOM TRZISTU.

Starter akumulatora GB150 za Ostalo
49.000 RSD

Elektrika i elektronika / Akumulator,
Šabac,
Mačvanski region
Nesto potpuno novo i revolucionarno na nasem trzistu. Prenosivi starter/buster GB150 americke firme NOCO. Izuzetno siguran, izuzetno kompaktan, robustan, prenosni starter. Sa posebnom tehnologijom zaštite protiv varnica i obrnuta zaštita polariteta. Buster pokreće većinu aplikacija s jednom baterijom. Idealno za širok raspon vozila uključujući benzin i dizel moter od 10L i vise. Pruža daljinsko napajanje sa 12V utikačem (uključujući) pumpe za gume, invertere i punjače za telefon. Može se koristiti za punjenje maltene svih uređaja preko usb-a, smartphonovi, tableti, laptop računari i dosta drugih. 500-lumen LED Svetlo sa različitim svetlosnim signalima uključujući i SOS signale.Uređaj se puni preko priključka u kolima, preko upaljača.Mogućnost do 80 startovanja (uz pravilnu upotrebu) sa jednom punom baterijom. AMERICKA KOMPANIJA NOCO, NAJKVALITETNIJI PROIZVODI, BROJ 1 KAKO NA NASEM TAKO I SVETSKOM TRZISTU.

Starter akumulatora GB70 za Ostalo
29.990 RSD

Elektrika i elektronika / Akumulator,
Šabac,
Mačvanski region
Izuzetno siguran, izuzetno kompaktan, robustan, prenosni starter. Sa posebnom tehnologijom zaštite protiv varnica i obrnuta zaštita polariteta. Buster pokreće većinu aplikacija s jednom baterijom. Idealno za širok raspon vozila uključujući kamione i motore do 8,0 l benzina i 6,0 l dizel. Pruža daljinsko napajanje sa 12V utikačem (uključujući) za pumpe za gume, invertore i punjače za telefon. Može se koristiti za punjenje maltene svih uređaja preko usb-a, smartphonovi, tableti, laptop računari i dosta drugih. 400-lumen LED Svetlo sa različitim svetlosnim signalima uključujući i SOS signale. Napaja uređaje do 12V bilo gde, kao što su kompresori za duvanje guma, invertori snage itd. Uređaj se puni preko priključka u kolima, preko upaljača. Mogućnost od 40 startovanja sa jednom punom baterijom. Puni sve USB uredjaje, kao sto su pametni telefoni, tableti, racunari i drugo. Zastita od obrnutog polariteta. Punjenje baterija od12V bilo gde i bilo kada. AMERICKA KOMPANIJA NOCO, NAJKVALITETNIJI PROIZVODI, BROJ 1 KAKO NA NASEM TAKO I SVETSKOM TRZISTU.

Gumena patosnica RIGUM za Alfa Romeo MiTo od 2008. do 2018. god.
3.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Alfa Romeo -
MiTo
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. Alfa Romeo MITO 2008-. Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas.

Gumena patosnica RIGUM za Audi A3 od 2004. do 2013. god.
3.200 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Audi -
A3
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. Audi A3 Sportback 2004-2013. Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajt, i videti kompletnu ponudi.

Gumena patosnica RIGUM za Audi A6 od 2006. do 2011. god.
3.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Audi -
A6
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. Audi A6 2006-2011. Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajt, i videti kompletnu ponudi.

Gumena patosnica RIGUM za Audi A6 od 2011. do 2017. god.
3.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Audi -
A6
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. Audi A6 2011-2017. Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajt, i videti kompletnu ponudi.

Gumena patosnica RIGUM za Citroen C5 od 2002. do 2008. god.
3.200 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Citroen -
C5
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. Citroen C5 2002-2008. Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas.

Gumena patosnica RIGUM za Hyundai i20 od 2014. do 2019. god.
3.500 €

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Hyundai -
i20
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. Hyundai I20 (2014-2018). Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete nas posetiti na nasem sajtu, i videti kompletnu ponudi.

Gumena patosnica RIGUM za Hyundai i30 od 2012. do 2017. god.
3.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Hyundai -
i30
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. Hyundai I30 (2012-2017). Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete nas posetiti na nasem sajtu, i videti kompletnu ponudi.

Gumena patosnica RIGUM za Volkswagen Golf 6 od 2008. do 2012. god.
3.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Volkswagen -
Golf 6
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. VW Golf 6 (2008-2012). Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi.

Gumena patosnica RIGUM za Volkswagen Golf 7 od 2012. do 2017. god.
3.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Volkswagen -
Golf 7
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna gumena tipska patosnica, Ceske proizvodnje RIGUM. VW Golf 7 (2012-2017). Uradjene specijalno po meri za automobil. Veoma kvalitetne i lagane za montazu, blag miris vanile. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi.

GUMENA PATOSNICA TIPSKA RIGUM za Alfa Romeo Giulietta
3.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Alfa Romeo -
Giulietta
Šabac,
Mačvanski region
KVALITETNA GUMENA PATOSNICA TIPSKA, PO MERI ZA VAS AUTOMOBIL. GUMENA PATOSNICA, CESKE PROIZVODNJE, FIRME RIGUM. BEZ NEPRIJATNIH MIRISA, BLAG MIRIS VANILA. MI SMO DIREKTNI UVOZNICI PROIZVODA. AUTO OUTLET DOO SABAC VELEPRODAJA AUTO OPREME I KOZMETIKE. VELIKI IZBOR AUTO OPREME I KOZMETIKE, SVE NA JEDNOM MESTU. GUMENE PATOSNICE, TEPIH PATOSNICE,OBLOGE VOLANA, PRESVLAKE, GEPEK PATOSNICE, SIJALICE, XENON SIJALICE,LED SIJALICE, STARTERI,PUNJACI AKUMULATORA,MASAZERI, MIRISNE JELKICE,KOKPIT SPREJEVI,MLEKO ZA TABLU... POSETITE NAS SAJT I KP IZLOG NA KUPUJEM PRODAJEM. WWW.AUTOOUTLET.RS

Gumena patosnica za Volkswagen Golf 4
2.500 RSD

Dodatna oprema / Patosnice i kadice,
Volkswagen -
Golf 4
Šabac,
Mačvanski region
Gumena patosnica, domace proizvodnje, samo za Volkswagen program. Golf4 Golf 5/6 Passat B5/B5+ Passat B6/B7 Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi.

Led sijalica S2-H4 za Fiat Punto
2.400 RSD

Tuning i styling / LED sijalice, diode i trake,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna led sijalica, S2-H7. Led sijalica, visokog standarda, sa belim svetlom. Bela svetlost dace vasem automobilu, moderniji izgled. Led sijalice imaju duzi vek trajanja, manje se greju, i koriste manje energije. Za kvalitetnu i opustenu voznju u nocnim uslovima. Nasa firma je direktan uvoznik proizvoda, garantni rok u trajanju od 6 meseci. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi. (Fiat Punto je naveden samo kao primer.)

Led sijalica S2-H7 za Fiat Punto
2.400 RSD

Tuning i styling / LED sijalice, diode i trake,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna led sijalica, S2-H7. Led sijalica, visokog standarda, sa belim svetlom. Bela svetlost dace vasem automobilu, moderniji izgled. Led sijalice imaju duzi vek trajanja, manje se greju, i koriste manje energije. Za kvalitetnu i opustenu voznju u nocnim uslovima. Nasa firma je direktan uvoznik proizvoda, garantni rok u trajanju od 6 meseci. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi. (Fiat Punto je naveden samo kao primer.)

Led sijalica S2-HB3 za Fiat Punto
2.600 RSD

Tuning i styling / LED sijalice, diode i trake,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna led sijalica, S2-HB3. Led sijalica, visokog standarda, sa belim svetlom. Bela svetlost dace vasem automobilu, moderniji izgled. Led sijalice imaju duzi vek trajanja, manje se greju, i koriste manje energije. Za kvalitetnu i opustenu voznju u nocnim uslovima. Nasa firma je direktan uvoznik proizvoda, garantni rok u trajanju od 6 meseci. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi. (Fiat Punto je naveden samo kao primer.)

Led sijalica T2-H4 za Fiat Punto
3.800 RSD

Tuning i styling / LED sijalice, diode i trake,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna led sijalica, T2-H4. Led sijalica, visokog standarda, sa belim svetlom, pojacana na 150W. Bela svetlost dace vasem automobilu, moderniji izgled. Led sijalice imaju duzi vek trajanja, manje se greju, i koriste manje energije. Za kvalitetnu i opustenu voznju u nocnim uslovima. Nasa firma je direktan uvoznik proizvoda, garantni rok u trajanju od 6 meseci. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi. (Fiat Punto je naveden samo kao primer.)

Led sijalica T2-H7 za Fiat Punto
3.800 €

Tuning i styling / LED sijalice, diode i trake,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna led sijalica, T2-H7. Led sijalica, visokog standarda, sa belim svetlom, pojacana na 150W. Bela svetlost dace vasem automobilu, moderniji izgled. Led sijalice imaju duzi vek trajanja, manje se greju, i koriste manje energije. Za kvalitetnu i opustenu voznju u nocnim uslovima. Nasa firma je direktan uvoznik proizvoda, garantni rok u trajanju od 6 meseci. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi. (Fiat Punto je naveden samo kao primer.)

Led sijalica T2-HB4 za Fiat Punto
2.600 RSD

Tuning i styling / LED sijalice, diode i trake,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna led sijalica, T2-HB4. Led sijalica, visokog standarda, sa belim svetlom, pojacana na 150W. Bela svetlost dace vasem automobilu, moderniji izgled. Led sijalice imaju duzi vek trajanja, manje se greju, i koriste manje energije. Za kvalitetnu i opustenu voznju u nocnim uslovima. Nasa firma je direktan uvoznik proizvoda, garantni rok u trajanju od 6 meseci. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi. (Fiat Punto je naveden samo kao primer.)

Led sijalice S2-H1 za Fiat Punto
2.400 RSD

Tuning i styling / LED sijalice, diode i trake,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Kvalitetna led sijalica, S2-H7. Led sijalica, visokog standarda, sa belim svetlom. Bela svetlost dace vasem automobilu, moderniji izgled. Led sijalice imaju duzi vek trajanja, manje se greju, i koriste manje energije. Za kvalitetnu i opustenu voznju u nocnim uslovima. Nasa firma je direktan uvoznik proizvoda, garantni rok u trajanju od 6 meseci. Auto Outlet je firma iz Sapca, bavimo se uvozom i veleprodajom, auto opreme i kozmetike. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas. Mozete posetiti nas web sajtu, i videti kompletnu ponudi. (Fiat Punto je naveden samo kao primer.)

Univerzalna presvlaka za Fiat Punto od 2000. do 2018. god.
2.000 RSD

Dodatna oprema / Presvlake sedišta,
Fiat -
Punto
Šabac,
Mačvanski region
Univerzalna presvlake T21620. Za sve modele automobila.(u oglasu je navedeno Fiat Punto kao primer, ali odgovara i na druga vozila.) Dostupne u različitim bojama(plava, siva, crvena). Presvlake se sastoje iz devet delova,koji se dobijaju u pakovanju. Lake za montazu na vecinu automobila B segmenta, kao i za deljiva zadnja sedista. Za dodatne informacije i dalju saradnju, pozovite nas.

Prikazano od 1 do 22 oglasa od ukupno 22
Polovno
Novo
Broj aktivnih oglasa:
268909
Poseta u aprilu:
8874468
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH