Pretraga dilera, prodavaca i salona vozila

Top prodavci

Muskinja

Muskinja

Stara Pazova

Uvoz i prodaja polovnih automobila.

AUTO HM 021

AUTO HM 021

Novi Sad

AUTO-HM 021 se bavi prodajom polovnih automobila uvezenih iz inostranstva.. Bazirani smo na prodaju povoljnih ,pristupačnih automobila za naše tržište,i pokušavamo maksimalno da prilagodimo cene za kupovnu moć naših gradjana. Striktno smo bazirani na krajnjeg kupca, tako da ispunjavamo sve prioritete mušterija koje žele da kupe DOBAR POLOVAN AUTOMOBIL. NAŠA ISTINSKA ŽELJA JE DA SVAKI KUPAC BUDE STOPROCENTNO ZADOVOLJAN..

LN CARS VALJEVO

LN CARS VALJEVO

Valjevo

UVOZ I PRODAJA VOZILA IZ ŠVAJCARSKE I BELGIJE NAJVISI MOGUCI KRITERIJUMI PRI ODABIRU I KUPOVINI VOZILA

BobiLi

BobiLi

Trstenik

Polovni automobili iz Švajcarske, vrlo povoljno.

PRODUKT IN

PRODUKT IN

Novi Sad

MI SMO FIRMA KOJA SE BAVI PROIZVODNJOM,TRGOVINOM REZERVNIH DELOVA ZA KAMIONE I REMONTOM SVIH VRSTA KARDANSKIH VRATILA ZA KAMIONE,AUTOBUSE,KOMBI VOZILA ,DŽIPOVE I AUTOMOBILE. BAVIMO SE PRODAJOM SVIH VRSTA AUTOPRIKOLICA,PROIZVOŽAČ REMONT-BEČEJ. A PORED TOGA SE BAVIMO I PRODAJOM SAMO PROVERENIH AUTOMOBILA IZ UVOZA. UVEK IMAMO ZANIMLJIVA I POUZDANA AUTA. NAŠA WEB STRANICA: www.delovizakamione.co.rs PROVERITE NAS!!!

Marić Centar d.o.o.

Marić Centar d.o.o.

Kraljevo

MARIĆ CENTAR je porodična firma, ovlašćeni zastupnik za prodaju i servisiranje Hyundai vozila. U našem izložbenom prodajnom salonu možete se upoznati sa najnovijim modelima iz Hyundai porodice. Prodajno osoblje će Vam prezentovati trenutnu prodajnu akciju kao i važeće uslove za gotovinske kupovine i kupovine na odloženo plaćanje putem bankarskih kredita i lizing aražmana. Mi ćemo ispratiti kompletan životni ciklus Vašeg vozila, brinući o njemu sve vreme kroz održavanje, tehnički pregled, registraciju i zamenu vozila po sistemu "staro za novo", čime će otpočeti novi životni ciklus Vašeg vozila. Servisno odeljenje poseduje iskustvo od 40 godina u reparaciji vozila. Opremljeno je za istovremeni rad na 14 vozila, sa ukupnom površinom od 1000 m², stručan radni tim koji se edukuje...

Merc Maki

Merc Maki

Valjevo

Bavimo se uvozom i prodajom, uglavnom Mercedesovih vozila, novije generacije, iz Francuske.

SB COMPANY

SB COMPANY

Novi Sad

Naša kompanija bavi se prodajom novih i polovnih KIA automobila, kao i odrzavanjem vozila u ovlasćenom KIA servisu.Ovom vrstom poslova veoma uspešno bavimo se 12 godina. U ponudi pored prodaje novih, imamo "staro za novo" uz profesionalnu procenu Vaseg vozilla.Vrsimo i registraciju, tehnički pregled, prenos vlasnistva, kasko osiguranje...Besplatan pregled vozila, kontrola i dolivanje tecnosti po potrebi.

Vetec d.o.o.

Vetec d.o.o.

Bežanijska Kosa

Vetec d.o.o. je dogogodišnji uvoznik polovnih vozila iz zemalja EU. Uvoznik smo automobila od osnivanja, daleke 1993. godine. Firma smo sa statusom uvoznika veoma kvalitetnih, odlično očuvanih i mladih polovnih vozila. Vozila se kupuju od posebno biranih auto kuća renomiranih po kvalitetu svoje ponude. Možemo se posebno pohvaliti da vozila Volkswagen grupacije kupujemo direktno od generalnog uvoznika za zemlje Benelux-a, dok ostala vozila uglavnom uzimamo od najvećih EU lizing kuća, posebno iz Belgije, što Vam samo po sebi kao saznanje, daje neku vrstu garancije da se radi o redovno i kvalitetno održavanim automobilima. Vozila posebno biramo, kao kupci prvog prioriteta, pa su kao takva apsolutni pobednici na tržištu SRBIJE u odnosu na ponuđeni kvalitet/pristupačna cena! Pored automobila ko...

ML Auto

ML Auto

Vrnjačka Banja

PRODAJA POLOVNIH VOZILA UVEZENIH IZ INOSTRANSTVA. SVA VOZILA POSEDUJU UREDNU DOKUMENTACIJU, ZA SVA VOZILA PLACEN JE PDV I CARINA I PRODAJU SE NA IME KUPCA. KREDITIRANJE PREKO POSLOVNIH BANAKA, KAO I MOGUCNOST PLACANJA PREKO RACUNA. PLAC SE NALAZI NA MAGISTRALNOM PUTU KRALJEVO - KRUSEVAC U MESTU VRNJCI KOD SKRETANJA ZA VRNJACKU BANJU.

Dunis d.o.o.

Dunis d.o.o.

Futog

Medjunarodni transport

Audi-Wv Parts

Audi-Wv Parts

Čačak

Auto servis Audi-Wv se bavi prodajom polovnih auto-delova.

Pogledaj sve »

Reklama
Reklama
Reklama