Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Pretraga dilera, prodavaca i salona vozila

Top prodavci

ŠLEP SLUŽBA   AutoDE

ŠLEP SLUŽBA AutoDE

Beograd

Vršimo prevoz vozila, putničkih, teretnih, kombi i sve vrste građevinskih mašina, mogućnost plaćanja preko računa.

Max Auto

Max Auto

Kragujevac

Max Auto se bavi prodajom polovnih vozila novije generacije. U ponudi imamo samo vozila koja su Maximalno proverena i za čije pređene kilometre uvek možemo da garantujemo! Jednostavno, naš moto glasi: "Ponuditi kvalitetan auto po korektnoj ceni!" Slobodno nas pozovite i potražite savet prilikom kupovine polovnog vozila. Proverite zašto se Maximalno razlikujemo od drugih!

MAN delovi

MAN delovi

Sevojno

Prodaja delova za transportna vozila

Sind

Sind

Mala Vranjska, Šabac

Preduzeće za proizvodnju i promet "SIND" osnovano je 1989.-te godine , kao porodično preduzeće . Lokacija : 15224 Cerovac , Mala Vranjska BB . Radno vreme : ponedeljak-petak 9-17 h,subota 9-16h U ponudi imamo putnička , teretna i specijalizovana teretna vozila sa režimom hladjenja . Svako vozilo poseduje servisnu knjigu , dajemo pisanu garanciju za predjenu kilometražu . Garantujemo legalnost svakog vozila sa našeg lagera . Garantujemo da je svako naše vozilo kupljeno u potpuno ispravnom stanju i da nije bilo havarisano , kao dokaz imamo slike pre kupovine , kompletan opis vozila kao i svu prateću dokumentaciju . Mogućnost kupovine vozila na kredit ili lizing,uz pomoc banaka sa kojim imamo saradnju ili banaka sa kojim vi saradjujete Iza nas je 30 godina poslova...

Auto Užice

Auto Užice

Užice

Polovne vozila uvoz nemacka

Vlada Invest

Vlada Invest

Leskovac

Bavimo se prodajom skutera,motocikala i moto-opreme.

Sekula 2006

Sekula 2006

Kraljevo

Servis i prodaja automobila

FIAT POLOVNI DELOVI BEOGRAD

FIAT POLOVNI DELOVI BEOGRAD

Novi Beograd, Surčin

AUTO OTPAD VLADA bavi se prodajom i ugradnjom polovnih originalnih delova, za sva vozila Fiat Alfa Romeo i Lancia veliki izbor mehanike limarije stakala i ostalih delova. Pored toga vrsimo i otkup vozila istih proizvodjaca .

GARAGE LUX

GARAGE LUX

Beograd

Mi biramo za Vas!

AUTO HM 021

AUTO HM 021

Novi Sad

OD PETOG APRILA 2018 AUTO PLAC AUTO HM 021 JE NA NOVOJ ADRESI !FIRMA CE SE PRESELITI IZA AUTO SERVISA ČATALOV NA KLISI,ULICA DJAKONA AVAKUMA.PUTANJU MOZETE SKINUTI NA SAJTU PREKO GOOGLE MAPS.CEKAMO VAS !!! AUTO-HM 021 se bavi prodajom polovnih automobila uvezenih iz inostranstva.. Bazirani smo na prodaju povoljnih ,pristupačnih automobila za naše tržište,i pokušavamo maksimalno da prilagodimo cene za kupovnu moć naših gradjana. Striktno smo bazirani na krajnjeg kupca, tako da ispunjavamo sve prioritete mušterija koje žele da kupe DOBAR POLOVAN AUTOMOBIL. NAŠA ISTINSKA ŽELJA JE DA SVAKI KUPAC BUDE STOPROCENTNO ZADOVOLJAN..

Emil Frey Polovni Kamioni

Emil Frey Polovni Kamioni

Beograd, Krnješevci, Novi Beograd

Emil Frey Polovni Kamioni pruža pristup ponudi kamiona i autobusa različitih brendova i tipova. Predstavite nam ciljeve Vaše kompanije, a Emil Frey Polovni Kamioni kao pouzdan partner će Vam pomoći da ih ostvarite. Naš cilj je da pronađemo za Vas prikladan i kvalitetan kamion, tako da su naša vozila redovno održavana, tehnički ispravna, sigurna i ponuđena po konkurentnoj ceni. Kao kupac kamiona i autobusa, možete se osloniti na nas kao profesionalnog partnera. Emil Frey Polovni Kamioni je novi brend Star Import d.o.o., generalnog distributera Daimler AG za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju. Obuhvata širok spektar polovnih Mercedes-Benz kamiona, autobusa, Setra autobusa i Fuso Canter kamiona kao i upotrbljavanih kamiona drugih brendova. Nalazimo se u Industrijskoj z...

Pogledaj sve »

Reklama
Reklama
Reklama
Ne postoji traženi prodavac.
Pogledaj ostale prodavce, verujemo da ćeš naći ono što tražiš.