Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Google Play označio aplikaciju Polovni automobili kao najpopularniju

Google Play označio aplikaciju Polovni automobili kao najpopularniju
Postavljeno 20.07.2018. u 09:14

Google Play dodelio je našoj aplikaciji oznaku #1 čime je ona zvanično proglašena za najpopularniju besplatnu aplikaciju u kategoriji Top Free Auto & Vehicles u Srbiji.

Od 2012. godine kad smo lansirali prvu verziju, android aplikacija Polovni automobili preuzeta je više od 1,2 miliona puta, a njeni korisnici su je ocenili prosečnom ocenom 4,5.

Svakog meseca aplikacija beleži više od 300.000 jedinstvenih posetilaca i taj broj konstantno raste. Samo u junu, aplikacija je imala 303.822 jedinstvena posetioca i više od 85 miliona otvorenih strana, a gotovo svaki treći oglas na sajtu polovniautomobili.com postavljen je upravo preko aplikacije.

Korisnici uz pomoć naše aplikacije mogu da pretraže i pregledaju aktuelne oglase u kategorijama putnička vozila, motori, kombi i laka dostavna vozila, teretna vozila do i preko 7.5t, prikolice i poluprikolice, autobusi, kamperi, poljoprivredne mašine, radne mašine, plovila i bicikli. 

Takođe mogu da pregledaju i oglase koji su postavljeni u poslednjih 24 časa svih navedenih kategorija, oglase najtraženijih marki i vesti, kao i da sačuvaju odabrane oglase, kontaktiraju oglašivača, podele oglas sa prijateljem. 

Aplikacija je prilagođena kako android telefonima, tako i tablet uređajima.

Tim Polovnih automobila trenutno radi na unapređenju postojeće aplikacije, tako da se uskoro može očekivati da svim korisnicima bude dostupna još bolja verzija.

Android aplikaciju Polovni automobili moguće je besplatno preuzeti sa Google Playa.

Pored android aplikacije, našim korisnicima dostupna je i iOS aplikacija.
 

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 7
Pregleda: 6056
Ocena: 4.3
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Stajić Marjan

Aplikacija ima problem, prilikom pretrage odredjenog tipa vozila piše "Problem sa aplikacijom, pokušajte kasnije"

Odgovori

Polovni Automobili

Možete li da date neki primer, kako bismo proverili u čemu je problem?

Mladen

Da li imate u planu da prilagodite aplikaciju za WinPhone korisnike??

Odgovori

Polovni Automobili

Za sada nije u planu pravljenje aplikacije za Windows Phone.

MGM MGM

polovniautomobili,za moj ukus imaju najpregledniji sajt ako se uporedi sa ostalim vodecim i nama zanimljivim sajtovima za oglasavanje vozila,autoscaut.ch,mobile.de...o avtonet i ostalim rumunskim,bugarskim i makedonskim sajtovima,ne treba komentarisati. Mislim da su PA realno najprakticniji i najpregledniji od svih koje sam naveo. Pozz

Odgovori

MarkoP

Mobile.bg je odlican sajt,mobile.de jos bolji jer autoplacevi imaju i ocene,komentare. S druge strane na polovnim automobilima cak i detalji o automobilima nisu tacnitipa ima klimu a na slikama se vidi da je nema,istina je da prodavci lazu i muljaju ali i sam sajt mora malo poraditi na zastiti kupaca poput nekih sajtova gde se ne mozete ni registrovati bez podataka iz licne karte a ne da izbacuje aplikaciju a i sam sajt im je jos u razvoju.Sve najbolje i nadam se da cete uvaziti neke moje sugestije.

s mile

pro[le godine sam bio u Makedoniji, malo sam čeprkao po internetu, i primetio da im je web sajt za prodaju polovnih automobila... skromno rečeno.... loš. Ne vidim razlog da Polovni automobili se i regionalno rašire.... moje mišljenje je da su Odlični.... poz ekipi

Odgovori