Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

[AUTOTEST] BMW 520d Luxury line - Da li je 2.000 kubika dovoljno?

[AUTOTEST] BMW 520d Luxury line - Da li je 2.000 kubika dovoljno?
Postavljeno 26.10.2018. u 10:01
Autor: Polovni automobili

Testirali smo aktuelnu BMW "peticu" 520d Luxury line. Pokušali smo da saznamo da li vam je potreban veći motor za dobro poznate BMW performanse, ili je napretkom tehnike u poslednjih nekoliko godina, 2.0 motor zapravo "prava mera"? Uživajte u testu i napišite nam vaše utiske i zapažanja u komentarima.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 17
Pregleda: 10151
Ocena: 4.7
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

ValeriusMaximus

2.0d kod tog automobila je bukvalno najslabija opcija ali je to za nas "sasvim dovoljno" jer je registracija 35.000din dok je za 3.0 135.000 din. Auto je dosta tanak sa opremom, nema x drive, nema m paket i nije 3.0. Takodje je za 60.000e bolje uzeti 7icu g11 sa nekom malom kilometrazom nego ovaj sa 0 kilometara.

Odgovori

Miloš

Pošto sam i sam vlasnik BMW-a, mogu ti reći samo da BMW sa X-drive nije pravi BMW, iz razloga sto ljubitelj BMW-a, BMW kupuje baš zbog tog zadnjeg pogona i osećaja upravljivosti koji je nenadmašiv. Ako već hoćes 4x4 pogon onda kupi AUDI a ne BMW. Inače sto se tiče snage motora kada se kupije tako skup nov auto registracija nije na prvom planu, kao i ta njegova mala potrošnja. Tako da se slažem sa tobom da mora da bude makar 3.0 I još nešto što nažalost znam da se neće svi da slože. BMW u M paketu je žalosno kupovati ako je ispod haube "dizelaš" ili neki slab benzinac, ipak M paket označava snagu i brzinu a ne ekonomičnost, ovo se odnosi i na kupovinu polovnog BMW-a.

BMW

Ako niste vozili NOVE GENERACIJE motora,onda ne sudite...TAJ 2.0 od 184ks ide nesto preko 230h,medju ubrzanja su mu fantasticna...U voznji preko 180km/h ne prelazi 6l...I sam vozim 320d 2015 i auto je za nase svakodnevne potrebe i vise nego brz,agilan,ekonomican...

Johny

Ljudi ni dan danas nisu informisani da postoje or 2011 modeliu sa 2.0 motorom bilo u benzinskoj bili dizel varijanti. Benzinac 2.0 ima 245 ks A dizel 2.0 najrasprostranjeniuiji i baziocni od 184 ks. Ali ima biturbo verzija sa 218 ks a vec skoro godinu i po isti taj sa 231 ks. Sto je prava bombna za tu zaprem

Danilo

Prikljucujem se komentaru Milosa, posto sam i sam vlasnik bmw 530d f10. Samo cu vam jedno reci. Pre njega sam imao audi a6 2,7 TDI i kad sam hteo da kupim bmw probao sam i taj bmw 520 d od 190 ks pre ovog najnovijeg. Slicne su snage a mnogo manja registracija, medjutim bilo je veliko razocarenje. Cinjenica jeste da on ide ali ne moze da se poredi sa 6 cilindara audijem a da ne govorim sa 530d. Tako da isto vazi i za novi model. Naravno da je to sve super za nekog ko je ranije vozio pasata ili nesto slicno ali kad probate 530d onda vam nece pasti na pamet da poredite ta dva motora.

Слободан

Ја бих радије купио Alfa Romeo Giulia, него било којег прецењеног Немца.

Audi power

Kad platis toliko za bmw 5 onda mozes i za 3.0 motor.. Razlika je znacajna izmedju 2.0 i 3.0 u performansama. Jedino ako vozis ko baba onda uzmes 2.0

Odgovori

Djole

Kad se kupuje PETICA dovoljno je samo pitati prodavca jel taj 2.0 ima 6 cilindara? ako ima moze, ako nema , nista onda

Jole

Manite se tih nemackih krseva,auta prave,zna se,japanci.

Odgovori

Momo

Bolje kupiti za 3000 boru u Babusnici a resto troskariti par godina...BTW naravno da je malo 2.0 za petardu, i taj M paket u dizelu je kao pornic na radiju. A bas ces da dozivis zadnju vucu u 2.0 dizelu. Zadnja vuca i neki 530i vec u redu. Ko je terao zadnju vucu nista drugo mu nece pruziti taj uzitak. Ovaj auto bruka izgleda i ko ima pare i voli bmw kupice barem 3.0, 2.0 se kupuje na lizing i otplacuje par godina i to je ono da se covek pokaze. 3.0 dizel sam vozio i ide brutalno. 2.0 lepo ide ali jednostavno mnogo mu fali zvuk sest cilindara i obrtni moment, medju ubrzanja su slabija, barem za moj kriterijum..

Pazite se prevaranata iz Bbaunsice

Kupis Boru a ostatak das na delove i majstore.

Pazite se prevaranta iz Babusnice

Hvala svima koji posecuju moju fb stranicu.:)

Nur Deutch

Japanac dobar. Kad budes jednom seo u Bmw videces sta je dobar auto

Milance

Francuzi znaju da naprave parfem, Italijani kurtone a Nemci kola. Tacka. Japanca, imao, vozio, i morao da uvek objasnjavam da je to honda, e ali nova, znas. Dace bog jednom E500 W124 da stigne. Zakon i pravi vozacki auto. O BMW-u sve najbolje, takodje. 5ice su brutalne. Sve. Veliki pouzdani automobili.

Igor

Aha kod nas je dovoljno jer je jeftina reg do 2.0... Da je slicna cena registracije 2.0 i 3.0 pa navise 2.0 bi otisao u zaborav...

Odgovori

Igor J.

Imao sam 520d 2015 koji sam zamenio po isteku garancije za novi 320d x-drive .Ukusi su raliciti. 520d ravija do 230km/h i trosi 6l/100km Odlican auto za ljude koji ka kupuju zbog transporta. Oni koji kupuju zbog prestiza mogu kupiti prestizne aute tipa panamera, Bentley i.t.d.

drzava

a registracija za 60 hiljada i 2 hiljade evra 2.0 se razlikuje u 10 hiljada dinara, sjajno