Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

[VIDEO TEST] Renault Scenic - Luksuz na francuski način

[VIDEO TEST] Renault Scenic - Luksuz na francuski način
Postavljeno 15.12.2018. u 11:23
Autor: Polovni automobili

 

Testirali smo aktuelni Renault Scenic Initiale Paris sa željom da proverimo koliko je luksuza zaista moguće “spakovati” u popularni MPV.

Uživajte u testu i napišite nam vaše utiske i zapažanja u komentarima.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 14
Pregleda: 9079
Ocena: 4.1
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

Momo

Al ce tek ovo da nas saranjuje za jedno sedam osam godina kad budemo mogli da kupimo. Ko sad ulozi da kupi par komada da rasturi u delove obogatice se. Reno dizel, odlican recept za opadanje kose..

Odgovori

sima branisavljevic

citam i ne verujem, gledajuci iz svog iskustva od rane mladosti vozim renoov program vozila, od R 12, R18, R21, clio, megan, espejs, senik i danas senik 2012g, 1.5 dci, mogu reci da osim redovnih servisa nisam imao nikakvih problema, pa je to glavni razlog da ih i dalje vozim, vrlo udobni, tihi i mali potrosaci, a sada razmisljam o kupovini R koleos 4x4, znam da ce biti onih koji se ne slazu samnom, ali nazalost reno je br.1 pozdravsvima

Ivica

Misliš SHARANjuje ? Držite se vi vaših nemaca...

mirko

hehehe od mpv samo je vw za kuću i posao a ovaj francuski reciklirani pvc je za ljude koji prelaze godišnje hiljadu dve kilometara i da ih doživotno služi jer ga prodati više nikad ne može

Odgovori

Sale

Realno BMW i Audi nikad nije ni napravio mini-van, izgleda ni neznaju...

Odgovori

Vladimir

Ja sam vozio Šarana 3 g .Prešao sa njim 80000 km i stalno visio kod majstora . Espace i reno gd senik vozim 7 g i prešao 560.000 sa oba redovan servis i jedan vanredan odlazak kod majstora . Da napmenem da Espace radi na građevini i voze ga svi radnici i majstori. Senika voze između 8 apoteka . Tako mogu da kažem moje mišljene na osnovu činjenica. Francuzi su bolji,udobniji, stabilniji i aginliji. VW nije toliko za njima koliko pišete ali zaostaje. Pri tom nema potrebe nekome govoritti da lupeta.

Sale

Vozim Renault Espacea 2006 godište, a pre toga sam vozio VW Šarana isto godište. Mogu ljudi da pričaju šta hoću, ali Francuz je 5 godina ispred Nemca. Prvo što poseduje dosta više opreme, moderniji je, udobniji, nisu truli, kao pola Šarana gde nemaš gde da staviš dizalicu na prag, a i motor 2.0dci od 150KS je mnogo živahniji i tiši u radu u odnosu na 1.9 TDI. Mnogi su ispljuvali francuze, jer su uvezli krševe pa kukaju, kupite auto sa pravom kilometražom i redovno odžavan pa nećete imati problema. Kad je još francuz napravio digitalnu tablu u kolor displeyu, dok je to tek prošle godine uradio VW. I kod francuza mi se sviđa što se svaki model iz unutra razlikuje od drugog, dok kod VW se sve pravi na isti kalup.

Odgovori

sart

vidi se da nemas pojma

Tatjana P

Реално французи никад нису знали да направе ауто, све је то јадно и жалосно у односу на конкуренцију из Немачке, првенствено мислим на Audi и Bmw.

Odgovori

vlada

Tatjana p..Pomesala si klase auutomobila..A ono najvaznije je...Da bi mogla da dajes povrsne komentare,morala bi prvo da posedujes vise vrsta i marki automobila,da ih vozis najmanje 5 godina,uocis mane,i prednosti,i tek tada da donosis sud..Sve ostalo su nagadjanja..

Tatjana P

С обзиром да волим аутомобиле променила сам много марки и типова аутомобила. Из дугогодишњег искуства тврдим да сва три француска произвођача осим удобности и ниске цене немају ни један једини адут. Ауди и остали немачки произвођачи су за пола века испред француских пластиканера. То је реалност а ко неће да призна нек лаже сам себе.

Samuel

Tatjana u 100% se slazem sa tobom! I ko god tvrdi suprotno od ovog nema nikakvog iskustva sa automobilima! Kada je jos davno dozvoljen uvoz automobila sa euro 3 normom onda su svi komentarisali kako su danas svi automobili isti, i masovno kupovali francuze. Medjutim vreme je pokazalo sta je bolje, jer se sada jos masovno voze nemacki automobili iz tog vremena, pocetak 2000 god, dok francuzi iz te dobepe prakticno nestaju! A tak ce biti i ubuduce!

Vozac minivenova

Ako hoces realno covek je pricao o minivenu nemacke proizvodnje- saran.Bmw i audi su klasa i to je cinjenica ali oni nemaju auto iz tog segmenta i kad bi imali kostao bi boga oca pa samim tim bi bilo veliko pitanje da li bi taj auto mogli nekom da prodaju sobzirom da su francuski automoboli tog tipa ,,jeftini". Miniven je vozilo koje se ili voli ili mrzi. A taj saran je stvarno jadan...

Samuel

vozac minivenova nesto pricas realno a nesto lupetas! U klasi senika je touran, u klasi espejsa je saran! saran stvarno nije neki auto ni po pitanju izgleda ni kvaliteta, znam jer ga posedujem, ali zato je pet puta bolji od espejsa, a to znam jer je drugar imao espejsa. francuzi su da se koriste iskljucivo kao porodicni auto sa kojim se ne prelazi puno km i to je potpuno ok je ne kostaju puno para! a malo profesionalniju upotrebu je vw!