Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Novogodišnji specijal autotest - Mercedes-Benc G500 4×4²

Novogodišnji specijal autotest - Mercedes-Benc G500 4×4²
Postavljeno 26.12.2018. u 11:59
Autor: Polovni automobili

Kao posebnu novogodišnju poslasticu – za vas smo testirali jedinstveni Mercedes-Benc G500 4×4². Nadamo se da će vam se svideti test, a obavezno nam napišite vaše utiske i zapažanja u komentarima.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 3
Pregleda: 6953
Ocena: 4.4
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

MB

HA HA HA, pa zeznuli se ovi u Bisevcu. Ne mozes to registrovati u Srbiji. Zamisli da odes na tehnicki kod nas i da tvrdis da je ovo fabricki primerak, koji ti nisi nista doradjivao i da ih oni do sad nisu vidjali jer ih ima samo par komada napravljenih. Nema sanse. Jedva registrovah obican auto kupljen nov u Srbiji, a kamoli ovo.

Odgovori

Zoran

Ima ih tri u Beogradu. Pa cak i Brabus verzije od 400.000e

MB

Dobro, dobro, nemojte pogresno tumaciti moj komentar, to je vise bila sala na situaciju u zemlji gde se stvarno desava da za neke fabricke stvari na automobilu odbiju da ti urade tehnicki. Sto se tica Automobila, nema tu sta da se kaze. Ja sam pre 25 godina imao priliku da vozim onaj vojni od 3000 ccm i voleo sam ga najvese na svetu. Ne mogu ni da zamislim kakav je osecaj voziti ovaj primerak. Ljubav je i dalje tu, ali realnost je da je automobi od 200.000 EUR-a dostupan malom broju ljudi. Vecina nas ce ipak cekati deda mraza, pa moyda nekom i dodje.