Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

[AUTOTEST] Dacia Duster Prestige 1.6 - princeza sa Karpata

[AUTOTEST] Dacia Duster Prestige 1.6 - princeza sa Karpata
Postavljeno 22.01.2019. u 08:58
Autor: Polovni automobili

Testirali smo novu Daciu Duster i proveravali napredak u odnosu na prethodnu generaciju ovog modela. Da li je benzinski motor dovoljan i kako izgledaju rezultati prodaje, saznajte u našem najnovijem testu. 


Uživajte i napišite nam vaše utiske i zapažanja u komentarima.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 12
Pregleda: 8864
Ocena: 4.8
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

dzejson

Vidi rumuni sto se raspisali...imao sam logana i nikad vise daciu ne bi uzeo...raspao se...limarija mu je kao da je od kartona...sramota da se auto od sedam osam godina raspada...traje dok je u garanciji a posle mi se macke krile po sajtnama i rubovima

Odgovori

profi

Vozio sam Daster sa ovim motorom i to bas na Kopaoniku po velikom snegu u kombinaciji sa blatom i mogu da kazem da se jako dobro pokazao 4x4 pogon. Moje zamerke su mali rezervoar i malo losije dihtovanje zadnjih vrata. Takodje,potrosnja nije mala.

Odgovori

kole

Steta sto autor ovog testa nije sacekao sneg koji obilato pada ovih dana, jer sam gledao dosta klipova na tyubi gde Daster pokazuje izuzetne sposobnosti u tim uslovima. Vidjao sam Dastere po Svajcarskoj gde ih kupuju ljudi koji zive po malim planinskim selima i umesto da zimi lome po snegu i ledu neke skupe terence, oni kupuju jeftin i upotrebljiv auto za svoje potrebe.

Odgovori

Vlasnik

I više nego dobar auto.

Odgovori

s mile

Sve pohvale za test. Nastavite sa slicnim testovima. Naravno uz malo vise paznje.... max snaga benzinca 115ks na 4000o/min.... a max snaga dizelasa na 1750..... mozda max obrtni moment....ali max snaga.... tesko....

Odgovori

Nomad

Prošle godine sam kupio novog Dustera u verziji 1.6 SCe 4x2 u Comfort paketu opreme. Auto je kupljen na lizing - za učešće sam dao oko 6800e, koliko sam inače planirao da potrošim na "nov" polovan auto. Sada, 6 meseci kasnije i posle 8500km mogu da kažem da je Duster za taj novac odličan auto. Ukratko, pozitivne stvari: - Za početak auto je nov, nema razmišljanja ko ga je i kako vozio pre mene - Sedišta su dugačka i udobna, bočna potpora je dobra - Volan je podesiv po visini i dubini - Gepek je pravilnog oblika, četvoročlana porodica može da se fino spakuje za more - Kombinovana potrošnja od 7.5l/100km je odlična - Odličan radio sa BT-om i USB priključkom Mane: - Motor je inertan, ubrzanje linearno - Boja karoserije je tanka - Menjač je precizan, ali prilikom promene iz 1. u 2. motor ne spusti obrtaje nego ih zadrži - Fale pregrade za sitnice Da li se isplati kupiti Prestige? Ne.

Odgovori

Mitar

Za ove novce meni su dacia i lada ekstra.

Odgovori

Tatjana P

Za te novce možeš uzeti malo stariji džip, a ovo je igračka za decu.

Nomad

@Tatjana P Duster ima 4x4 pogon nasleđen iz Nissan grupacije. Duster koriste GSS, Telekom, Policija... Drugo, Duster je nov auto, a polovan terenac može biti ujed za novčanik.

Acke

Jeste tatjana,kako da ne,brat je uzeo jedan polovan u odlicnom stanju,ulozio je brdo novca,i dan danas psuje i auto i bivseg vlasnika.Novo je novo i tacka.

Samuel

Kad kaze neko "novo je novo" na sta se tu zapravo misli? dali je to dobar kvalitet? dali povoljna cena? dali sto ima garanciju? sve su to gluposti! Kod dacije je problem sto ne vredi toliko para koliko kosta! Za te pare se moze kupiti mnogo dobar polovnjak boljeg kvaliteta. a to sto neko kaze da kao mozes se prevariti, to je individualno ko je koliko brzoplet kada kupuje auto.

Boycie

Mozes i na lutriji da dobijes, pa obicno se to ne desi. Dacia je odlican izbor za bilo sta sem ekstremnog terena. A porediti nov auto sa servisnom istorijom koja je samim tim poznata, za nacinom upotrebe koji je poznat i to porediti sa NOV NOV NOV autom je besmisleno ...