Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Agro Belgrade 2024 - međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva u januaru

Agro Belgrade 2024 - međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva u januaru
Postavljeno 25.12.2023. u 11:47
Autor: PR

Agro Belgrade 2024, međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva biće održan od 25. do 27. januara na Beogradskom sajmu. 

Ovaj vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj predstavlja mesto poslovnih prilika, sticanja znanja i povezivanja proizvođača svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, kupaca, distributera i predstavnika maloprodajnih lanaca, potom proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme, rasadnika, semenskih i hemijskih kuća, kao i drugih kompanija i stručnjaka iz industrije.

Sajamski deo je rezervisan za preko 500 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se konferencijski program baviti perspektivama i aktuelnim izazovima tržišta, proizvodnji voća i povrća bez ostataka pesticida, transportom voća na strana tržišta, modelima finansiranja, udruživanjem kao i
tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru.

Drugog dana sajma, biće organizovani poslovni sastanci (B2B), gde će domaći i regionalni proizvođači voća i povrća imati priliku da predstave svoju ponudu inostranim i domaćim kupcima.

Na sajmu će se predstaviti i kompanije, proizvođači voća i povrća koji pozivaju mala i srednja gazdinstva u cilju sklapanja kooperantskih modela saradnje i zajedničkog nastupa na velikim tržištima.

Agro Belgrade 2024 se organizuje uz podršku Projekta „Velika mala privreda“ koji finansira USAID, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Sekretarijata za poljoprivredu grada BeogradaPrivredne Komore Srbije dok je prijatelj sajma Budimka.

Već petu godinu zaredom, događaj uspešno skreće pažnju Srbije i regiona, kao i međunarodnih kupaca na potencijal proizvodnje u industriji voća i povrća, na potrebu za integrisanjem na lokalnom i međunarodnom tržištu, istovremeno pružajući odgovore na aktuelne izazove sa kojima se industrija suočava.

Za više informacija o izlagačkom, B2B i konferencijskom delu događaja, pratite informacije na sajtu www.agrobelgrade.com. 

Izvor: PR tekst

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 0
Pregleda: 3019
Ocena: 3
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.