Sve što sam želeo da znam o felnama, prvi deo

Sve što sam želeo da znam o felnama, prvi deo

U našem tekstu „Sve što sam želeo da znam o gumama“ objasnili smo mnogo stvari u vezi pneumatika, neophodnih naročito ukoliko želite da stavite šire i veće alu felne i gume, pa sada nastavljamo priču.


Da li smem da vučem prikolicu sa stranim tablicama?

Da li smem da vučem prikolicu sa stranim tablicama?

Idete kod rođaka u Bosnu, Makedoniju ili Crnu Goru i treba odatle da dovezete nešto njegovom prikolicom i da mu je kasnije vratite, pa se pitate da li uopšte smete da je vučete u Srbiji pošto je registrovana u inostranstvu?Kako se stavljaju lanci za sneg?

Kako se stavljaju lanci za sneg?

Dok stojite zaglavljeni u snegu na uzbrdici, u mraku, na 15 stepeni ispod nule, daleko od bilo kakvog naselja, dok mobilni ne može da uhvati mrežu, shvatate da je pitanje života i smrti da izađete iz automobila i što pre montirate lance za sneg, a ne znate uopšte kako se to radi...


Kako preživeti saobraćajne gužve za vreme praznika?

Kako preživeti saobraćajne gužve za vreme praznika?

Dajemo nekoliko saveta kako da što bezbednije pregrmite ovaj period. Ovo nije šala - nervoza, žurba i obaveze koje se samo gomilaju odvlače vam pažnju od saobraćaja, pa još ako svoje prste upletu sneg i led, eto idealnog recepta za nastanak udesa.


Zašto se plašimo velike kilometraže?

Zašto se plašimo velike kilometraže?

Automobil koji je prešao 400.000 kilometara? Taj je „na samrti“, reći će mnogi i okrenuti glavu od njega kao od gubavca: „Ne vredi ni trećinu od cene koju je prodavac stavio u oglas. Samo lud čovek može da ga kupi. “Međutim, često nisu ni svesni da su njihovi ljubimci na četiri točka u stvari prešli...Hoće li novi zakon zaustaviti „muljanje“ na tehničkim pregledima?

Hoće li novi zakon zaustaviti „muljanje“ na tehničkim pregledima?

Od 1. januara kreće primena izmenjenog Zakona o bezbednosti saobraćaja, a do kraja 2017. planira se i početak primene izmenjenog Zakona o obaveznom osiguranju u saobraćaju – oba zakona regulišu rad tehničkih pregleda, pa ostaje da vidimo hoće li i dalje biti pregleda bez prisustva vozila ili propušt...


Prikazano od 1 do 10 članaka od ukupno 144