Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Renault Clio – francuska vatrena pomorandža – Autotest

Postavljeno 10.12.2019. u 16:49

U našem najnovijem testu “oljuštili” smo francusku pomorandžu sa TCE 100 motorom od hiljadu “kubika”. 

U paket R.S. Line spadaju mnogi atraktivni dodaci, a neki vozači će dodatno znati da cene i parking pilot kojim je testirani primerak bio opremljen. 

Namenjen pre svega mlađima, Clio uspeva da bude istovremeno praktičan i zabavan, ali i veoma siguran uz brojne dodatne sisteme aktivne bezbednosti. 
 

Komentara: 2
Pregleda: 3398
Ocena: 4.2
   
Novogodišnji specijal - Tesla model S P85D  – Autotest Novogodišnji specijal - Tesla model S P85D – Autotest BMW 118i – prednji pogon za najbolju seriju 1 do sada - Autotest BMW 118i – prednji pogon za najbolju seriju 1 do sada - Autotest Ford EcoSport - Fiesta na steroidima - Autotest Ford EcoSport - Fiesta na steroidima - Autotest Prva srpska formula na Autotestu – Drumska strela Prva srpska formula na Autotestu – Drumska strela Fiat 500 - gradska legenda - Autotest Fiat 500 - gradska legenda - Autotest Renault Talisman - francuski dugoprugaš - Autotest Renault Talisman - francuski dugoprugaš - Autotest Toyota C-HR hybrid - auto za WOW efekat! Toyota C-HR hybrid - auto za WOW efekat! Jeep Renegade – dva lica terenca Jeep Renegade – dva lica terenca BMW noviteti! X6, Serija 1 i Serija 8 Gran Coupé BMW noviteti! X6, Serija 1 i Serija 8 Gran Coupé Opel Astra K – Glavna nagrada Opel Astra K – Glavna nagrada

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

kole

Ono sto mene iritira kod vecine YouTube auto pregalaca je gotovo patoloska potreba da se snimaju i govore u kameru. Od celog testa gotovo 80% vremena gledamo u njihova lica gde nam daju subjektivnu ocenu testiranog vozila. Ne kazem da tu nema objektivnih i strucnih analiza, ali ja i svom detetu po nekad kazem; idi napolje da se igras, ne mogu vise da te gledam. Zasto im je tesko da puste zvuk, ili jos bolje da to cita neko sa dobrom dikcijom, moze i zenski glas, a da za to vreme gledamo auto iz raznih uglova i na razlicitim terenima. Takodje bi svi morali da prodju neki snimateljski kurs, jer kad pocnu da mlate onim GoPro kamericama i saraju od motora do zadnjeg dela i nazad u dve sekunde, dobijem potres mozga kao da gledam ubrzani snimak teniskog meca.

Odgovori

mile

Predlog redakciji polovni automobili.... napravite test u pisanoj verziji, i objavite a sledeći u video verziji i objavite.... pa uporedite gledanost / br čitanja ili jednostavno, s obzirom da imate svakakve ( dobre ) ankete, pitajte posetioce PA da li više vole pisan ili video test... mislim da će vam se brzo kazati da su Pisani bitno čitaniji od VIDEO.... srećno u radu....

Odgovori