Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Fabrika mašina Morava Fabrika mašina Morava

Fabrika mašina Morava

Fabrika mašina Morava

4 godine i 6 meseci
 • Telefon: 012/223-866
  Mobilni: 061/304-86-05
  Adresa: Đure Đakovića BB
  Mesto: 12000 Požarevac
 • Fabrika mašina Morava a.d. Požarevac je jedinstven industrijsko-poslovni sistem mašinogradnje u zemlji, najveći balkanski proizvođač mašina za zaštitu bilja i industrijski prvenac opštine Požarevac.

  Osnovnu sistema čini moderna integralna Fabrika poljoprivrednih mašina, svetski poznata po prskalicama, orošivačima-atomizerima i uređajima koji svoju primenu najviše nalaze u zaštiti poljoprivrednih kultura od bioloških agensa. Ime podseća na početak mašinogradnje u Srbiji i daleku 1921. godinu kada je osnovana istoimena radionica za izradu prskalica i rakijskih kazana u obližnjem mestu Aleksandrovcu.

  Fabrika je već godinama vodeći proizvodni sistem za mašine za zaštitu bilja poznat po permanentnom inoviranju proizvoda, stalnom proširenju asortimana, postojanom kvalitetu mašina i tesnoj saradnji sa naučnim ustanovama i sa poljoprivrednicima – kupcima.

  Proizvodni program:

  * Mala mehanizacija: mororne i motokultivatorske prskalice
  * Prskalice: ratarske, voćarske, vinogradarske – nošene i vučene
  * Atomizeri-orošivači: nošeni i vučeni
  * Pumpe i uređaji; dvomembranske, tromembranske, četvoromembranske pumpe visokog pritiska, distributori-razvodnici, uređaji za nisko, bočno, visoko prskanje i dr.
  * Poljoprivredna oprema: prskalice za dezinfekciju, voćarsko-vinogradarska oprema: transportne korpe, rasipači mineralnog đubriva i dr.


Fabrika mašina Morava

Prikazano od 1 do 8 oglasa od ukupno 8
Prikazano od 1 do 8 oglasa od ukupno 8
Polovna vozila
Nova vozila
Reklama
Broj aktivnih oglasa:
256446
Poseta u februaru:
9213444
(izvor: Google Analytics)