Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

FPM Agromehanika FPM Agromehanika

FPM Agromehanika

FPM Agromehanika

 • Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Telefon: +381 30/463-531
  Mobilni: +381 63/459 561
  Mobilni 2: +381 63/485312
  Adresa: Đorđa Simeonovića 25
  Mesto: 19370 Boljevac
 • Kompanija FPM Agromehanika je jedan od najvećih proizvođača poljoprivrednih mašina u Jugoistočnoj Evropi, sa tradicijom dužom od 50 godina. Od svog osnivanja, 1961. godine, nastojala je da ide u korak sa tehnološkim trendovima i da usavršava proizvodnju, zahvaljujući čemu je danas to uspešna firma sa 250 visoko obučenih i kvalifikovanih zaposlenih, sa najmodernijim mašinama i razvijenom tehnologijom u svim fazama proizvodnje. Razvoj proizvoda se vrši u sopstvenom odeljenju za istraživanje i razvoj, pri čemu se održava bliska saradnja sa fakultetima i institutima za poljoprivredu i mašinstvo, kao i sa dobro poznatim i renomiranim proizvođačima poljoprivrednih mašina iz Italije, Francuske i Nemačke. FPM Agromehanika poseduje sertifikat za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015, a svi proizvodi poseduju CE znak, što garantuje bezbednu upotrebu.

  Pored osnovnog proizvodnog programa, kompanija proizvodi veliki broj delova i sklopova za druge proizvođače poljoprivredne mehanizacije, kao i za firme iz drugih sektora privrede.
  Tradicija i iskustvo duže od 50 godina, uz savremenu proizvodnju, garantuju visok kvalitet i pouzdanost proizvoda, zahvaljujući čemu je FPM Agromehanika prisutna u skoro 30 zemalja sveta i nastavlja da širi svoje poslovanje na nova tržišta.

  PROJEKAT SOLIS TRAKTORA

  FPM Agromehanika je krajem 2012. godine uspostavila saradnju sa Indijskom firmom Sonalika na polju proizvodnje i prodaje traktora Solis za tržište Srbije i regiona. Saadnja će se razvijati fazno, a krajnji cilj je proizvodnja i sklapanje traktora sa učešćem sopstvene i domaće proizvodnje od najmanje 50%. Glavni razlozi zbog kojih je FPM Agromehanika odlučila da uspostavi saradnju sa kompanijom Sonalika su briga o kvalitetu i visokoj pouzdanosti traktora, kao i želja za stalnim usavršavanjem i modernizovanjem proizvodnog asortimana.
  Sonalika je jedan od najvećih proizvođača traktora u svetu, sa godišnjom proizvodnjom od preko 80.000 komada i sa izuzetno savremenim proizvodnim kapacitetima koji su projektovani u kooperaciji sa Reno-om (Franuska), Class-om (Nemačka) i Yanmar-om (Japan).
  Prema nacionalnom istraživanju sprovedenom 2013. godine, u pogledu kvaliteta i performansi indijskih traktora, Sonalika traktori ocenjeni su kao najbolji od strane jedne od najpoznatijih i najcenjenijih kompanija za istraživanje tržišta na svetu - JD Power & ASSOCIATES sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama.
  Proizvodni program trenutno čine modeli od 20 do 110 KS, kao i specijalnii modeli za voćarstvo od 26 i 75 KS, a u toku je razvoj modela od 120 i 140 KS.


FPM Agromehanika

Prikazano od 1 do 8 oglasa od ukupno 8
Prikazano od 1 do 8 oglasa od ukupno 8
Polovna vozila
Nova vozila
Broj aktivnih oglasa:
321182
Poseta u novembru:
9762329
(izvor: Google Analytics)
Reklama
POVRATAK NA VRH