Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Fiat Ducato Dethleffs 1986. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Fiat
Model:
Ducato Dethleffs
Godište:
1986.
Kilometraža:
130.000 km
Gorivo:
Benzin + Gas (TNG)
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23994124

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
2000
Snaga (kW/KS)
63/86
Max. bruto težina (kg)
3500
Broj sedišta
2
Broj vrata
2 vrata
Emisiona klasa motora
Euro 1
Menjač
Manuelni
Broj osovina
2 osovine
Pogon
Prednji
Boja
Bež
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo vozila
Strane tablice
Oštećenje
Nije oštećen
Reklama

Oprema

Tenda
Grejanje
Kuhinja
WC
Tuš

Opis

Prodajem fabrički kamper Fiat Ducato 1986 2.0 benzin Dethleffs Globetrotter SD

Dva solarna panela 140 i 60w , rikverc kamera sa ic diodama, unutrašnji tank za vodu 70l , dodat spoljni tank 90l s pumpom koja spoljni pretoči u unutrašnji za korištenje. Česme su sa prekidačima pumpa u tanku unutrašnjem. Tank sive vode 70l s ventilom .
Spolja ispod šasije okačene dve 60l LPG boce koje se pune na pištolj spolja iz boksa predviđenog za boce . Na jednu bocu se vozi druga je za kućicu s tim što se na prekidač može prebaciti da se nastavi voziti na "kućnu" bocu -ukupno 100l LPG i 70lit benzina za autonomiju. Na autoputu 16L/100km LPG.
Benzin radi , električna pumpa za gorivo , elektronsko paljenje , motor s lancem i jednim kanalnim kaišem od održavanja ulje i svećice . Svi prozori pozadi su jednostruki (popucali kad je kupljen) nisam stigao da napravim dupla stakla. Grejanje truma 3.6kw sa ventilatorom , cevi greju celu ugaonu garnituru , kupatilo i ispod kreveta u ćubi , dodat 1800 w grejač na 220v s termostatom . Na pod stavljeno 3cm storodura kao dodatna izolacija poda , linoleum i tepih preko (tepih se skida za letnju sezonu) . Bojler Truma 10l gasni ,regulacija temp 30-70c .
Šporet dva gorionika . Sva svetla su led sem male neonke za ćubu . Punjači usb 5v dva kom u ćubi i dva kom u plakaru kod kupatila , iznad šporeta utikač za upaljač .
Instalacija na 220V postoji ide kabl produžni za spoljni utikač . Nema punjač aku na 220v jer solar to radi .
U plakar je moguće ubaciti dodatni mali plinski frižider (tako je korišteno za leto , zimi izbacim njega vratim vrata i opet bude plakar za sušenje zimske opreme). Akumulator Exide 105Ah ispod vozackog sedišta s garancijom star mesec dana , Calira automat za punjenje oba akumulatora u vožnji .
Prednje zimske gume stare 4 god , letnje zadnje 2 god. Vazdušni jastuci pozadi s kompresorom , manometrima i zasebnim ventilima moguće ga je tako nivelisati donekle kad se stoji . Ispod zadnjeg boksa dodati profili za nosač bicikla (čamca gumenog) . Nema servo volan ali je lagan za motanje. Ima servisna knjižica kad je šta promenjeno mehanike za 6 god . Prodaje se kao stranac bez mogućnosti reg.

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


Fiat Ducato Dethleffs 1986. godište | 4.000 € sa PDV-om
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 0644751000