Mare Mare

Mare

Mare

 • Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Oglašivač nema podešenu lokaciju na mapi

  Telefon: 011/260-81-13
  Telefon 2: 064/112-04-19
  Fax: 011/260-81-13
  Mobilni: 063/214-412
  Adresa: Aleksinačkih Rudara 67
  Mesto: 11070 Beograd
  Web: http://www.belgradelimoservice.com
  Facebook: Mare
  Kontaktirajte prodavca na email
  Radno vreme: 00-24 časova
 • Naporan radni dan zahteva vrednog partnera–partnera koji je snažan,efikasan,siguran,pouzdan… mare je sve to…i jos mnogo više.
  Prostrana unutrašnjost i konfor naših vozila, među najvećima u klasi,čine nas specifičnim i savršenim za Vaša putovanja na svim Vama važnim destinacijama. Stalno se usavršavamo i prilagođavamo Vama i Vašim potrebama.mare nije samo naziv, iza njega stoje ljudi, pojedinci.
  Nudimo jednostavnost,pouzdanost i veliku mogućnost izbora vozila za sve Vaše potrebe. Bez obzira šta Vam donosi radni dan, mare Vas nikada neće izneveriti.
  Ukoliko imate potrebu za bilo kakvim prevozom putnika,za koncerte,promocije, prijeme,seminare, venčanja, poslovne sastanke,poslovne partnere,aerodromske transfere, sajmove,izlete,razgledanje grada,snimanja reklama,snimanja filmova,prevoz zaposlenih, predizborne i marketinške kampanje, kurirske poslove i za sve one poslove koje ne možete sami obaviti,mi smo Vam na raspolaganju.
  Želimo Vam dobrodošlicu u naša vozila i nadamo se da će naša dosadašnja saradnja sa renomiranim partnerima biti preporuka Vama.Isto tako,uveravamo Vas da ćemo sve Vaše želje realizovati sa posebnom pažnjom,a ukoliko su Vam potrebni dodatni podaci,molimo Vas da nam se obratite


Reklama
Broj aktivnih oglasa:
169914
Poseta u avgustu:
6704959
(izvor: Google Analytics)