Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

BALKAN - BEX D.O.O. BALKAN - BEX D.O.O.

BALKAN - BEX D.O.O.

BALKAN - BEX D.O.O.

8 godina i 2 meseca
 • Telefon: 0648516938
  Telefon 2: 0648516959
  Fax: 0112136642
  Mobilni: 0648516959
  Mobilni 2: 0648516938
  Adresa: Zemunski put 10 (Staro Sajmište 29)
  Mesto: 11070 Novi Beograd
  Web: http://www.balkanauto.com
  Facebook: BALKAN - BEX D.O.O.
  Kontaktirajte prodavca na email
  Radno vreme: 09:00h - 17:00h / SUBOTOM 09:00h - 14:00h
 • BALKAN uspešno sa Vama sarađuje 20 godina.
  Adresa Salona automobila: ZEMUNSKI PUT 10, 11070 NOVI BEOGRAD
  Ako Vam je potreban kvalitetan i povoljan automobil,kombi ili kamion iz uvoza sa euro 4 i euro 5 motorom onda ste na pravoj adresi!
  Višedecenijsko iskustvo uvoza vozila iz zemalja EU(Nemačka,Holadija,Belgija, Francuska, Španija i Italija...)
  Dođite da bi ste se uverili u kvalitet naših vozila. Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći u odabiru vašeg novog ljubimca na četiri točka. Naš asortiman vozila je izuzetno veliki,u ponudi na placu se u svako trenutku nalazi preko 100 vozila raznih proizvodjača!
  Naša najbolja preporuka su na hiljade prodatih vozila i naši mnogobrojni zadavoljni prijatelji(kupci)!
  Sva vozila su kupljena od prvog vlasnika i imaju urednu servisnu istoriju.
  Kako vozila izlgedaju na slikama, uživo izgledaju isto ili još bolje.
  ONLINE AUKCIJE: PREKO 2.000 VOZILA NEDELJNO NA SAJTU www.balkanauto.com , LICITACIJE SVAKI DAN!
  Radno vreme pon-pet 09:00h - 17:00h, sub 09:00 - 14:00h
  Za naše kupce vršimo kompletnu registraciju automobila, od tehničkog pregleda do odlaska u SUP
  Za kupce van Beograda obezbeđujemo probne tablice.
  Balkanrentacar.rs | Rent a car Beograd | Zemunski put 10, 11070 Novi Beograd 066255500
  U saradnji sa Crédit Agricole bankom u mogućnosti smo da vam ponudimo beskamatne kredite sa rokom otplate do 42 meseci i minimalnim učešćemm od 30% kao sredstvo obezbeđenja, potrebna je samo administrativna zabrana i lična menica, kasko osiguranje nije neophodno, kamata 0% + obrada kredita besplatna!!!
  DOBRO DOŠLI . . . OČEKUJEMO VAS . . . :-)

 • Rent a car

  Višegodišnje iskustvo u poslovima uvoza automobila firmi BALKAN je omogućilo da se izbori za vodeće mesto i u domenu RENT A CAR službe. Sve veća tražnja za rent a car uslugama jasno govori da iznajmljivanje automobila više nije luksuz već korisno rešenje.

  Balkan vozni park je sačinjen od poznatih svetskih proizvođača: Fiat, Renault, Škoda, Lancia, Opel...
  Preuzimanje i vraćanje vozila je sada moguće na sledećim teritorijama gradova: Šabac, Beograd (Surčin - aerodrom), Novi Sad, Niš.

  Sva vozila su klimatizovana i opremljena najsavremenijom opremom za ugodnu i bezbednu vožnju. Kako biste u potpunosti bili sigurni, sva naša vozila će unapred biti proverena i podvrgnuta neophodnim tehničkim pregledima.

  Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona (066 2 555 00).

  Pored ponuda koje se odnose na standardne vidove najma vozila, za pravna lica nudimo i posebne pogodnosti za višemesečne i trajne zakupe vozila.

  Konstantno unapređujemo nivo usluge i težimo najvišim standardima. Cilj nam je da kvalitetom vozila i usluge budemo sinonim vaše sigurnosti uz povoljnu cenu.

  Pozovite nas i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo.


  Međunarodni transport vozila

  Naši klijenti su uvoznici i prodavci kako polovnih tako i novih vozila. Bezbedan transport vozila omogućava vozni park koji je homogen i čini ga 22 kamiona marke SCANIA i Mercedes, novije generacije koji su raspoloživi 24 časa dnevno.

  Sva vozila za transport su CMR osigurana i poseduju potrebne dozvole i sertifikate za rad u međunarodnom transportu.

  U mogućnosti smo da odgovorimo na sve vaše zahteve u pogledu destinacije, količine (delimični, puni utovari) i vrste vozila koja se prevozi (transport putničkog vozila, transport teretnog vozila i transport kombi vozila). Korišćenjem sopstvenog voznog parka u mogućnosti smo da bliže pratimo proces rada transporta, što nam omogućuje da zadržimo visok nivo kvaliteta usluge i zadovoljstva klijenata.

  Za sve aktivnosti u sektoru međunarodni transport propisane su jasne procedure s ciljem pružanja usluga pouzdanog i bezbednog transporta vozila.

  Na svaki vaš zahtev za prevoz vozila reagujemo momentalno, odgovorno i profesionalno, poštujući dogovorene rokove, čineći sve da naši klijenti budu zadovoljni.

  Pored transporta automobila, imamo ugovorenu poslovnu saradnju sa špedicijama u više carisnkih ispostava, tako da Vam možemo ponuditi usluge vezane za uvoz i registraciju vozila. Naša flota je opremljena sistemom za praćenje vozila, te smo u mogućnosti da Vas u svakom trenutku obavestimo o trenutnom položaju Vaših vozila.


  Registracija vozila i tehnički pregled

  Agencija BALKAN obavlja usluge registracije, osiguranja i prenosa vlasništva vozila. Ljubazno osoblje Agencije stoji Vam na raspolaganju da Vam u svakom trenutku pruži adekvatnu i pravovremenu uslugu. Mi štedimo Vaše vreme tako što Vas o trenutku kada su Vaša dokumenta spremna za preuzimanje, možemo obavestiti putem telefona.

  Naše usluge kao i troškove registracije i osiguranja vozila, možete platiti gotovinski ili na rate, čekovima gradjana ili putem administrativne zabrane.

  Ukoliko se odlučite da nam poklonite poverenje i koristite naše usluge, pripremili smo za Vas prigodne poklone: ram za nove tablice sa gravurom kao i poklon iznenađenja.


BALKAN - BEX D.O.O.

Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 95
Prikazano od 1 do 25 oglasa od ukupno 95
Polovna vozila
Nova vozila
Reklama
Broj aktivnih oglasa:
264509
Poseta u martu:
9694660
(izvor: Google Analytics)