Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Zvučna,Vibro i Hidro izolacija

Opšte informacije

Stanje:
Polovno
Marka:
Ostalo
Tip:
Enterijer
Podtip:
Izolacija
Način slanja:
Svejedno
Fiksna cena
NE
Broj oglasa:
18385755
Datum postavke:
25.04.2024.
Reklama

Opis

ALU-butyl - Samolepivi vibro-damping, alubutil materijal, u tablama debljine 1.5, 2, 3 i 4mm, dimenzija 350x500 i 500x700mm.
Koristi se kao zvučna, vibro, hidro izolacija i zaštita od rđe, bez ograničenja.

PPE ECO FOIL - Elastična, samolepiva izolaciona penasta guma sa ALU folijom, dimenzija 500x750mm, debljine 8mm, napravljena od penastog polietilena sa zatvorenim ćelijama različitih veličina, tako da je veoma lagana.
Služi kao toplotna(termo izolacija) i zvučna izolacija(zaštita od buke).
Ovaj izolacioni materijal je najbolje koristiti zajedno sa alu-butil pločama, kao dvoslojnu izolaciju, za smanjenje i apsorpciju buke iz vazduha.
Pomaže u sprečavanju prodora buke srednje i visoke frekvencije unutar izolovanog prostora.
Cilj ALU folije je da odbija toplotno zračenje i dodatno poboljša akustična svojstva.

ALU Acoustic Felt - ALU Akustični filc - Zvučna i toplotna izolacija, u tablama dimenzija 500x800mm, debljine 8mm.
Karakteriše je visoka sposobnost upijanja zvuka i dobra toplotna izolacija.
Predviđena je za upotrebu na suvim mestima u kabini vozila i na mestima koja nisu izložena direktnom dejstvu vode, gde efikasno prigušuju buku.

Vibrofiltr PPE ECO - Elastična, samolepiva penasta guma, u tablama dimenzija 500x800mm, debljina 4 i 8mm, napravljena od penastog polietilena i služi kao toplotna(termo izolacija), zaštita od vlage(hidro izolacija) i zvučna izolacija(zaštita od buke).
Ovaj izolacioni materijal je najbolje koristiti zajedno sa alu-butil pločama, kao dvoslojnu izolaciju, za smanjenje i apsorpciju buke iz vazduha.

EF6 - Elastična samolepiva penasta guma služi kao toplotna(termo), zaštita od vlage(hidro izolacija) i zvučna izolacija(zaštita od buke).
Širina rolne je 1m, a seče se po dužini, po potrebi.
Unutrašnja, samolepiva strana je presvučena mrežicom protiv istezanja(anti-stretch, anti-streč mreža).

Vibrofiltr Acoustic Felt - Akustični filc - Zvučna i toplotna izolacija, u tablama debljina 8 i 12mm, dimenzija 500x800mm.
Karakteriše je visoka sposobnost upijanja zvuka i dobra toplotna izolacija.
Predviđen je za upotrebu na suvim mestima u kabini vozila i na mestima koja nisu izložena direktnom dejstvu vode, gde efikasno prigušuju buku u širokom rasponu frekvencija.

VIBROFILTR Autoshim Wave 15 - Pena za zvučnu izolaciju - Samolepiva, vrlo mekana pena visoke gustine, u tablama dimenzija 500x500 i 500x750, debljine 5/15mm, izrađena na bazi poliuretanske pene, sa kombinacijom otvorenih i zatvorenih ćelija.
Služi za upijanje zvuka, a najčešće se koristi za zvučnu izolaciju kabine i panela vrata, tj. da spreči eho i apsorbuje buku i šumove srednjih i visokih frekvencija.

Vibrofiltr Acoustic MIX - Akustična pena - Zvučna i toplotna izolacija, u tablama dimenzija 500x500mm, debljine 8mm.
Karakteriše je visoka sposobnost upijanja zvuka i dobra toplotna izolacija, čak i do duplo bolja zvučna izolacija od materijala iste namene i debljine.
Akustična pena je napravljena od poliuretanske pene usitnjene u pahuljice i lepljena pod visokim pritiskom, da bi se dobio materijal visoke gustine, veoma otporan na habanje.

Madelin - Samoleplivi materijal za oblaganje, na osnovi netkanog poliesterskog vlakna, širine 0.25m, debljine 1mm.
S'obzirom na debljinu od samo 1mm, glavna upotreba materijala je za otklanjanje škripe(škripanja) pojedinih manjih, plastičnih elemenata u vozilima, koji se nalaze na malom međusobnom rastojanju, tipa središnja(centralna) konzola koja se uglavnom sastoji iz više elemenata koji se međusobno trljaju i stvaraju neprijatne tonove, plastične ručice na oblozi(tapaciru, tapacirungu) vrata, plastike na A, B ili C stubu, zadnja daska u prtljažniku, itd.

Autoshim Black Flex - Zvučna izolacija, u tablama dimenzija 500x750mm, debljine 5mm, kao lagani samolepivi materijal, na bazi poliuretanske pene, sa lateks impregnacijom, u crnoj boji.
Ima specifičnu sposobnost da se polako vraća u svoj prvobitni oblik nakon prethodne kompresije (takozvani efekat pamćenja oblika).
Najčešće se, u automobilima koristi kao efikasan materijal koji apsorbuje buku u srednjem i visokom frekvencijskom opsegu (brujanje, zviždanje itd. ), na mestima gde se elementi unutrašnjosti(enterijera) dodiruju sa karoserijom, za uklanjanje škripanja instrument table, na mestima gde se međusobno dodiruju delovi od plastike i stvaraju neprijatnu buku i mnoge druge namene.
Može se koristiti i kao zvučna izolacija i zaptivač za unutrašnje obloge(tapacire).

U ponudi kompletna zvučna, vibro i hidro izolacija za automobile, teretne, radne i poljoprivredne mašine, čamce, brodove i mnoge druge namene.

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.

Ostalo delove možeš pronaći i ovako:

Specijalizovani prodavci

Pozovi prodavce delova za Ostalo
i zatraži njihov savet i pomoć.


Delovi na klik

Zatraži ponudu za deo koji ti treba.
Prodavci ti šalju ponude u Inbox, a ti biraš najbolju.


Zvučna,Vibro i Hidro izolacija | Po dogovoru
Pozovi prodavca

Pre kontaktiranja prodavca dobro je pripremiti saobraćajnu dozvolu.

Mobilni 1: 063603063