Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Smart ForTwo Smart fortwo 451 2007. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka
Smart
Model
ForTwo
Godište
2007.
Kilometraža
134.500 km
Karoserija
Kupe
Gorivo
Benzin
Kubikaža
999 cm3
Snaga motora
52/71 (kW/KS)
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23373066

Dodatne informacije

Emisiona klasa motora
Euro 4
Pogon
Zadnji
Menjač
Automatski / poluautomatski
Broj vrata
2/3 vrata
Broj sedišta
2 sedišta
Strana volana
Levi volan
Klima
Manuelna klima
Boja
Siva
Materijal enterijera
Štof
Boja enterijera
Crna
Registrovan do
08.2024.
Poreklo vozila
Domaće tablice
Vlasništvo
Vodi se na prodavca
Oštećenje
Nije oštećen
Način prodaje
Komisiona
Reklama

Sigurnost

Airbag za vozača
Airbag za suvozača
ABS
ESP
ASR
Centralno zaključavanje
OBD zaštita

Oprema

Metalik boja
Daljinsko zaključavanje
Panorama krov
Tonirana stakla
Električni podizači
Aluminijumske felne
Kožni volan
Utičnica od 12V
Elektro otvaranje prtljažnika

Stanje

Servisna knjiga
Rezervni ključ

Opis

Na prodaju Smart ForTwo, model 451, 2007. godište, sa pređenih cca 135k kilometara. Kilometaraža prava, potvrđeno i u ovlašćenom servisu, kao i pri zameni aktuatora jer je skinut originalni (kvačilo i aktuator stradaju na oko 100k, ja zamenio na 128k).

Automobil sam kupio decembra 2021. godine. Koristio ga da idem na posao i parkiram na Slaviji bez da plaćam parking, za šta mu nema ravnog. Od skoro radim u centru grada i imam obezbeđen parking tako da je smartić izgubio smisao, a i postao višak. Imamo porodični auto i motor u posedu.

Od kad je kod mene urađeno je sledeće:
03.12.2021. - mali servis, nosaš motora, svećice, 18.750 RSD
04.12.2021. - kupljene 4 zimske gume FALKEN i četiri sigurnosna šrafa, sve ukupno 32.120 RSD
​12.02.2022. - kupovina i ugradnja multimedije, cena 25.500 RSD
​15.08.2022. - mali servis, DEPO komplet farovi, zadnje levo stop svetlo i bočni migavci, cena 43.800 RSD
​25.05.2023. - kompletna dijagnostika i pregled auta, SmartX, zamenjene bravice haube, cena 2.000 RSD
​06.06.2023. - mali servis, prednje pločice, gumice usisne grane, punjenje klime, novo kvačilo i robot/aktuator menjača (Sachs komplet), čišćenje klapne gasa 65.700 RSD
​28.09.2023. - nova pumpa za gorivo, nov ventilator kabine, prednji silen blokovi, gumice balans štangle, leva kugla, rađeno u SmartPro, 48.460 RSD

​Sve zamenjeno po savetu, jer to strada na tim kilometražama, a meni je jako bitno da vozim besprekorno stanje i da me nigde ne ostavi. Za sve navedeno posedujem dokaze.

​Automobil ima servisnu knjigu od prvog dana, u passion je opremi (ne znam koja je razlika u odnosu na ostale). Ulagao sam još u detalje i estetiku. Nema gde se nije parkirao tako da ogrebotina ima. Mehaničko stanje besprekorno i mirni ste narednih 100k kilometara, svaka provera moguća, u bilo kom Smart servisu, ili kod Vašeg majstora. Uslov samo da je u Beogradu, ili Pančevu, i u terminu koji mi odgovara (lako ćemo dogovoriti).

​Od mana, zadnja šoferka pušta vodu kada se puškira i kada se uperi u gornji deo, probao sam da je naštelujem, napravio sam samo gore jer je puštao kap, a sada pušta više. Verujem da bi morala da se zameni, ili da je našteluje neko ko se razume (u blackglass-u rečeno da oni to ne rade, možda u smart servisi mogu, treba se raspitati - drage bih volje ja to sredio, ali sam u Pančevu u gradu u kom nema majstora koji popravlja smarta, a nemam baš vremena zbog male bebe da se time sada bavim)
Dalje, znam da je auto imao udarac od napred, vidi se po čantrici za tečnost (krpljena je), i lemljen je bio prednji originalni far i boca za kočionu tečnost, ako nekome to predstavlja problem da kažem odmah transparentno da ne trošimo vreme ni vama, a ni meni. Meni to nije predstavljalo problem kada sam kupovao, tako da je to subjektivno. Grede prave, nisu ni taknute, automobil prav kao strela.
Još jedna stvar, ima ogrebotinu na panorami, pao mi je crep sa krova zgrade kada je bilo ono jako nevreme u Beogradu. Nalazi se na zadnjem delu panorame, pa ne utiče na preglednost iz auta.

Na mestu budućeg kupca, ispolirao bih kompletno panoramu.

Enterijer očuvan, nisam pušač.

Do narednog servisa ostalo je tačno 5.000km, servisni interval 10k. Auto se vozi svakog dana tako da je kilometaraža podložna promeni.

​Gume imam četiri letnje Pireli, dot 2017. , ali dobra šara i četiri Falken zimske sa odličnom šarom i za koje gume dajem svaku moguću preporuku, nigde me ostavila nije po snegu.

Original farovi i stop svetlo su u kutiji, strečovani folijom i čuvaju se i idu uz auto (verujem da vrede minimum 200e). Nisam prodavao, već ih zamenio novim farovima, jer su originalni počeli da matiraji, a ja nemam strpljenja da to poliram svake godine. Idu uz auto i LED bočni migavci.

Predlažem, kao što sam i ja uradio pre nego što sam ga kupio, da odete da pogledate i probate 3, 4 smarta, pa da dođete da sednete u moj.

Mogu poslati sve napomene što sam beležio za auto, i sve detalje, ja to čuvam i beležim po najviše zbog sebe i na identičan način održavam sva vozila.

Što se cene tiče, manje, više, fiksna, simbolično ću nešto spustiti, niti mi je hitna prodaja, niti mi zapinje, tako da molim bez uvredljivih ponuda. Sve sam napisao fer i kako jeste, te molim da to cenite.

Kroz ovo vreme dok je kod mene sam detaljno upoznao vozilo i potpuno transparentno preneo sve kako jeste u najboljoj nameri i saznanju. Raspoložen i da preporučim majstora i da dam svaki potreban savet.

U auto uloženo cca 230k dinara, pametnom dovoljno.

Neverovatno simpatičan za vožnju, prava mala formulica. Ja ga vozim na relaciji Beograd, Pančevo, potrošnja cca 5,4 do 5,6l, čista gradska vožnja ide oko 6l kada sami menjate brzine, u automatskom režimu gradska vožnja ide za 0,2 do 0,4l više. Ja menjam sam, uz puštanje gasa, jer mi se lepšeg auto ponaša i manje je opterećenje na kvačilo.

Registrovan je do sredine avgusta. Cena registracije je oko 23k.

Prenos apsolutno obavezan istog dana po isplati nakon čega se primopredaje auto.

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


Smart ForTwo Smart fortwo 451 2007. godište | 4.100 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 0606219700