Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

PIAGGIO E BIKE/WI BIKE 2022. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Ostalo
Tip:
Električni bicikl
Model:
PIAGGIO E BIKE/WI BIKE
Godište:
2022.
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
18517222
Datum postavke:
25.04.2024.

Dodatne informacije

Materijal rama
Aluminijum
Boja
Bež
Oštećenje
Nije oštećen
Reklama

Oprema

Svetla
Ciklokompjuter

Opis

- PIAGGIO E-BIKE / WI BIKE -Comfort Unisex , ELEKTRIČNI BICKLI , POTPUNO NOV / NEKORIŠĆEN (u fabričkom kartonskom pakovanju) !!!

- Srce vozila je elektromotor snage 250-350W integrisan u pedalni pogon koji je u potpunosti dizajniran od strane Piaggia. Delovi protiv krađe su izuzetni, kao i pouzdanost ostalih ugrađenih delova i li-ionske baterije kapaciteta 400 Wh. Zajedno s Piaggio Multimedijskom platformom, DEA (Dynamic Engine Assistance) daje mogućnost povezanosti vozača s vozilom i to pomoću pametnog telefona. Domet na struju je oko 120 km – dovoljno za svakoga. Za zaustavljanje se koriste disk kočnice (prednji) prečnika 180 mm i (zadnji) 160 mm.

- Bicikl budućnosti uvek je povezan sa internetom i telefonom kako bi vozaču pružilo mnoštvo korisnih usluga, od fitnessa do lokacije.

- Ugrađeni GPS/GPRS modul, koji se obično koristi za memorisanje staze i drugih informacija u vožnji, služi i kao alarmni sistem koji će otkriti i gde se elektrobicikl nalazi !!!

- Električni motor bez četkica sa stalnim magnetima ugrađen je u osovinu pedala i u skladu s EU propisima razvija 250 W i 50 Nm te u pogonu sudeluje do maksimalne brzine od 25 km/h.

- Menjač inovativni variomat NuVinci !!!

- Baterije kapaciteta 418 Wh izradio je Samsung prema italijanskom dizajnu i specifikacijama !!!

- Wi-Bike nudi tri pretprogramirana načina rada vožnje (Eco, Tour i Power), kao i mogućnost potpunog isključenja elektromotora.

- U aplikaciji su ponuđena i tri načina rada motora (Standard, City i Hill). City obezbeđuje snažniji start na semaforu, dok Hill pojačava učinak motoru na usponu i smanjuje na spuštanju (ugrađeni su žiroskopi), a u moguća su i dodatna prilagođavanja poput ujednačenog otpora na pedalama bez obzira na brzinu ili uspon ceste !!!

- Posebno osmišljena aplikacija pruža brojne podatke o vožnji te stanju baterije i radu motora, a može nadgledati i vozača (potrošene kalorija, rad srca...).

- Elektromotor u vožnji pruža stalnu snagu jednaku onoj koju vozač stvara okretanjem pedala (do elektronski ograničene brzine od 25 km/h).

- Piaggio Wi-Bike ili Ekološka elektro-Vespa s pedalama !!!

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


PIAGGIO E BIKE/WI BIKE 2022. godište | 1.999 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0656537200
Telefon 2: 0605587842