Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Yamaha MT-09 2022. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Yamaha
Tip:
Naked
Model:
MT-09
Godište:
2022.
Kilometraža:
2.089 km
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23712419

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
890
Snaga (kW/KS)
88/120
Broj cilindara
3
Menjač
Manuelni
Boja
Plava
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo vozila
Domaće tablice
Tip hlađenja motora
Vodeno hlađenje
Oštećenje
Nije oštećen
Tip prenosa
Lanac
Reklama

Oprema

Električno paljenje
Amortizer volana
Vetrobran
Cerada
ABS
Slideri

Stanje

Prvi vlasnik
Kupljen nov u Srbiji
Garancija
Garažiran
Servisna knjiga

Opis

Motorickl je kupljen nov u "Barel"- Novi Beograd, registrovan preko njih 09.Maja.22, nakon istekla registracije 09.05.23, nije registroivan i nije vožen, ni kad je bio registrovan. Prešao je 2089 km, uradjen Prvi servis na 1000 km, Dodatna oprema na njemu original YAMAHA kupljeno zajedno sa motorom (vrednost preko 1300 EUR): Slideri (Levi + Desni), original njen vetrobran, originalni nosaci nazad + noseca ploca kofera, prosirena stopa "Copave" i aftermarket rucice sa zastitom za prednju kocnicu i kvacilo (nije montirano dobija se u originalnoj kutiji, spremno za montazu) i cirada za ovaj motor, koja ne znam da li je i koriscena, samo probana... + Nosac na volanu za veci Mobilni tel. sa kompasom.
Motor je sve vreme bio uz druge motore u garazi, dok je kao vozen, kasnije kad je prestala voznja stoji kao ukras u dnevnoj sobi.
Prvih 1000 km pre I servisa vozen na relaciji Mala Ivanca - Beograd i jedan odlazak do Nisa, kako bih uradio servis na 1000 km, "da ga probam".
Sam motor je izvanredan, lagan, vozan, prava naked trkalica za grad, nije za duga putovanja, bar meni, zamara i normalno tvrd je, agilan, takva mu je sorta..
To mi je drugi motor, hteo sam pod stare dane i trkalicu da oprobam, motore vozim od svoje 14 god, sa iskustvom na motoru od 50 godina, mator sam za trkalicu, ali smatram da je za mladje i one koji vole trkalice, ne idu na duge puteve perfektan, u svakom smislu, ali ne i za mene.
Ja ostajem na starom, novom BMW R1250 GS, koji ima gomilu opreme za duga putovanja, u prvoj sezoni sam presao nekih 17.000 km i super sam zadovoljan, malo sam nizi, malo mi je visok, ali resavam sa patikama povisenim, tezak je sa opremom nekih 300 kg, kabast je nije zgodan za provlacenje po gradu, ali supruga je dobila skuter Yamahu N-Max 125 i nju zajedno koristimo po gradu.
Tako da je ova MT-09, nova, vozac tih 2000 predjenih km iskusan i ozbiljan, ali je visak, zena hoce da je izbaci iz dnevne sobe i vrati nas prethodni motor, kaze vise nam lezi sa godinama i sa putovanjima na njemu, presli smo nekih 100.000 km a radi se o BMW R850#, danas ima 25 god, savrsen da ne kazem kao nov, ali nije nov jel ima 25 god. Treba mu jedan servis, nov akumulator i nove gume nakon stajanja od 3 godine i 100.000 km. Ona ne voli ovu moju Yamahu, ali voli svoj mali skuter, kaze tvrda je i naporna za suvozaca i neudobna, njenoi misljenje, navikla na crusera GS.
Prodaje se iskljucivo sa dodatnom opremom koja je navedena i kupljena za njega, da se necenkamo oko toga, koliko vidim sada je 12.500 EUR, bez opreme, ako je ima na stanju
Motor se moze pogledati u Maloj Ivanci

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


Yamaha MT-09 2022. godište | 9.500 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Telefon 1: 069-1029252