Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Scarib 9.0 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Scarib
Tip:
Čamac
Model:
9.0
Godište:
2024.
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
22903825
Datum postavke:
30.04.2024.

Dodatne informacije

Materijal trupa
Plastika
Broj motora
Bez motora
Dužina (m)
9.15
Širina (m)
3.25
Visina (m)
2.5
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo plovila
Na ime kupca
Oštećenje
Nije oštećen

Info dokument

Opis

Toliko elegantan da se teško može nazvati čamcem, Scarib 9.0 je samo vaša teritorija na vodi, jer se baš ističe prostranošću koja je divno i praktično podređena vašoj udobnosti. Iako prostran i više nego komforan, Scarib 9.0 omogućava najviše performanse i upravljivost na vodi, pritom vodeći računa i o ekonomičnosti. Kvalitet korišćenih materijala, pažnja usmerena na detalje i završna obrada daju mu jednu specifičnu dozu luksuza koja se retko sreće kod manjih plovila.

Lako se održava, još lakše zavoli jer je baš sve što vam može zatrebati za divne trenutke na vodi. Idealan je i da zavolite i plovidbu, jer ćete se lako snaći sa intiutivnim upravljanjem i modernom opremom. Brz, lagan i bezbedan, ide uz svaku avanturističku nameru.

Scarib je mlada kompanija čiji osnivači kombinuju svoje veštine i tridesetogodišnje iskustvo u nautičkom, menadžerskom i administrativnom sektoru. Scarib proizvodi sigurne, udobne i visokoperformansne čvrste čamce sa plastičnim koritom, koji su zbog svestranosti, stabilnosti i upravljivosti, popularni za različite aktivnosti na vodi, uključujući rekreativne plovidbe, vanredne situacije i bezbednosne primene.

MonteSail: za one koji plove.

Scarib 9.0 2024. godište | 72.900 €
Pozovi prodavca
Mobilni 1: +381 65 6333357