Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Agromehanika AGS 1200 EN 15M MRX 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Agromehanika
Model:
AGS 1200 EN 15M MRX
Godište:
2024.
Tip:
Prskalice
Namena:
Ratarstvo
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
23321247

Dodatne informacije

Način transporta
Nošena
Oštećenje
Nije oštećen

Stanje

Garancija

Opis

Prodaja novih Agromehanika Kranj prskalica, navedena cena je sa pdv-om. Best & co international group je direktni uvoznik i ovlašćeni distributer Agromehanika Kranj prskalica, dodatne opreme, rezervnih delova, kao i servisnih usluga.

Agromehanika Kranj prskalica modela AGS 1200 EN sa 150-litarskom pumpom i 15-metarskom kopirajućom MRX granom pruža napredna rešenja u skladu sa visokim evropskim standardima.

Standardna oprema prskalice predstavlja temelj funkcionalnosti i efikasnosti ovog modela. Polietilenski glavni rezervoar sa glatkim unutrašnjim zidovima pruža optimalne uslove za skladištenje i prskanje, dok rezervoar za ispiranje i rezervoar za pranje ruku dodatno povećavaju praktičnost i higijenu tokom rada. Posuda za punjenje dodatno unapređuje funkcionalnost ovog modela prskalice, čineći je sveobuhvatnim rešenjem za savremeno poljoprivredno poslovanje i sada se nalazi u delu sa standardnom opremom.

Snažan ram obezbeđuje stabilnost i siguran transport prskalice čineći je pouzdanim partnerom u poljoprivrednim aktivnostima. Pumpa Agromehanika sa svojom trogodišnjom garancijom garantuje visok nivo pouzdanosti i dug vek trajanja.

Daljinska regulacija pritiska i glavnog ventila omogućava precizno podešavanje parametara prskanja prilagođavajući se specifičnim zahtevima useva ili terena. Dve dizne za ispiranje glavnog rezervoara dodatno olakšavaju održavanje i čišćenje prskalice.

Kopirajuća MRX grana donosi dodatne funkcionalnosti uključujući ručno otvaranje/zatvaranje, ručnu nivelaciju, ručnu blokadu i tri-jet dizne sa mlaznicama Lechler ST 110 - 02, 04, 06 (žuta, crvena, siva). Ove karakteristike čine granu prilagodljivom i preciznom u prskanju. Važno je napomenuti da osnovno hidraulično dizanje grane već ulazi u standardnu opremu pružajući dodatnu vrednost ovom modelu prskalice.

U ponudi sa nalaze i modeli prskalica AGS 1200 EN sa granama: 12 MRX, 15 MRX, 12 MY, 12 MY-H i 15 HLX. Modeli prskalica mogu biti sa: daljinskom regulacijom pritiska, daljinska regulacija pritiska + sekcije i sa kompjuterom AG-TRONIK.

Zapratite naše profile na društvenim mrežama:
- Facebook profil (bestco.international)
- Youtube profil ( bestcointernationalgroup)

Best & Co International group - 37 godina sa vama!

Agromehanika AGS 1200 EN 15M MRX 2024. godište | 7.870 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 021/791-772
Mobilni 1: 0646454994