Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

BMW 320 I 2008. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka
BMW
Model
320
Godište
2008.
Kilometraža
201.500 km
Karoserija
Kabriolet/Roadster
Gorivo
Benzin
Kubikaža
1995 cm3
Snaga motora
125/170 (kW/KS)
Fiksna cena
DA
Broj oglasa:
22723437
Broj šasije:
WBAWK71020PX03129

Dodatne informacije

Emisiona klasa motora
Euro 5
Pogon
Zadnji
Menjač
Manuelni 6 brzina
Broj vrata
2/3 vrata
Broj sedišta
4 sedišta
Strana volana
Levi volan
Klima
Automatska klima
Boja
Plava
Materijal enterijera
Prirodna koža
Boja enterijera
Siva
Registrovan do
10.2024.
Poreklo vozila
Domaće tablice
Vlasništvo
Vodi se na prodavca
Oštećenje
Nije oštećen

Više informacija o ovom modelu Sadržaj sajta polovniautomobili.com

BMW Serije 3 pete generacije (2005 - 2012)

Video test ovog modela, troškovi održavanja, tehničke specifikacije modela

Iskustva vozača koji trenutno imaju ili su vozili ovaj model

Reklama

Sigurnost

Airbag za vozača
Airbag za suvozača
Bočni airbag
Child lock
ABS
ESP
ASR
Alarm
Kodiran ključ
Centralno zaključavanje
Mehanička zaštita
Ulazak bez ključa
OBD zaštita
Automatsko kočenje

Oprema

Metalik boja
Branici u boji auta
Servo volan
Multifunkcionalni volan
Tempomat
Daljinsko zaključavanje
Putni računar
Tonirana stakla
Električni podizači
Električni retrovizori
Grejači retrovizora
Sedišta podesiva po visini
Elektro podesiva sedišta
Grejanje sedišta
Svetla za maglu
Xenon svetla
Senzori za svetla
Senzori za kišu
Parking senzori
Webasto
Krovni nosač
Aluminijumske felne
Navigacija
Bluetooth
Radio/Kasetofon
Radio CD
CD changer
DVD/TV
LED prednja svetla
Grejači vetrobranskog stakla
LED zadnja svetla
Naslon za ruku
Adaptivni tempomat
Adaptivna svetla
ISOFIX sistem
Start-stop sistem
Multimedija
Glasovne komande
Elektro sklopivi retrovizori
Memorija sedišta
Sportska sedišta
Sportsko vešanje
Dnevna svetla
Brisači prednjih farova
Kožni volan
Elektro zatvaranje prtljažnika
Privlačenje vrata pri zatvaranju
USB
Paljenje bez ključa
Hard disk
Ambijentalno osvetljenje
Subwoofer
MP3
Digitalni radio
Elektro otvaranje prtljažnika
Podešavanje volana po visini
Ostava sa hlađenjem
Držači za čaše
Retrovizor se obara pri rikvercu
Automatsko zatamnjivanje retrovizora
Indikator niskog pritiska u gumama
AUX konekcija

Stanje

Garancija
Garažiran
Servisna knjiga
Rezervni ključ
Tuning

Opis

Pozdrav drugari, došao je i taj trenutak da sam objavio mog mezimca na oglas, jer bih zeleo da uzmem drugi auto, ako se ne proda do tada, naime, na prodaju BMW E93 (cabrio) 320i 170hp 2008. godina. Auto je garažiran i pokrivan sa ceradom, tako da nije na otvorenom na kiši, snegu, ili bilo čemu sličnom. Na autu je bukvalno svašta rađeno (čitajte dalje opis)… Pri kupovini automobila zamenjeno je: sva 4 nova diska sa pločicama i senzorima takođe (MEYLE), urađen je mali servis BMW ulje 5w30, i svi meyle filteri (filter ulja, filter goriva, kabine i vazduha), promenjen je dihtung poklopca ventila, promenjena je glavčina prednjeg levog točka jer je samo to falilo na trapu.
- Kasnije sam želeo zbog svog mira da promenim set lanca sa lančanicima (nije se čuo pri paljenju, ili bilo šta slično, samo sam čitao po forumima da imaju neki klizač koji puca jer je plastičan), što sam na kraju i uradio… Stavljen je SWAG set lanca sa svim lančanicima, zamenjen je termostat MAHLE, i sipan je G12+ FEBI ANTIFRIZ, stvaljene su nove bombine, kao i sve četiri NGK nove svećice, pri menjanju lanca sam osvezio motor sa CASTROL 5w30 uljem kao i filterom za ulje jer se skidao karter da bi se skinuo lanac. Pri skidanju lanca sam zeleo da osvežim i glavu, jer eto sve volim da mi bude novo… Glava je obrađena i zamenjene su gumice ventila ELRING i kompletna glava je u tip top stanju jer je sve novo. Dizne sam nosio na proveru i dizne su u perfektnom stanju. Nekim čudom je pumpa za gorivo koja se nalazi na poklopcu ventila crkla, pa sam i to zamenio.
- Kada se sve na kraju mehanički sklopilo i dovelo u red kakav sam zeleo, krenula je estetika, kupio sam: grilove duple crne; spojler gepeka; zadnji m original branik od 335i sa M PERFORMANCE DIFUZOROM; zatamnio sam stakla sa atestom ( napred 30%, a pozadi 95+5% ) LLumar folije sa najboljom toplotnom zaštitom; distancere sam takođe nabavio, napred 20mm, a pozadi 30mm. Odrađen je m original volan, kombinacija alkantara i rupičasta koža sa modifikacijom na dnu volana. Stavio sam m ručicu ručne ( rupičasta koža ) kao i full led osvetljenje enterijera. Stavljene su led sijalice maglenki CANBUS, kao i led markeri ringova farova, i led rikverc svetla. Urađen je auspuh i auto se prelepo čuje, kupio sam i ugradio ukrase auspuha REMUS FI 101 . Odrađen je CHROME DELETE, kao i full led diode enterijera! Kupio sam i ugradio sportline opruge koje spuštaju auto otprilike 4cm, takođe, kupio sam i ugradio Dinamic turn signals.
- Na autu je kodirano sledeće: U.S style žmigavci, flash to pass (kada blicam sa maglenkama one se gase i pale - daje bolji efekat pri blicanju), video in motion pri vožnji auta da rade spotovi, HOME LIGHT pri otključavanju automobila sva spoljna svetla se upale polako, spusta se retrovizor pri kretanju u rikverc, spustanje i podizanje krova preko kljuca, digitalna brzina na tabli, HAZARD LIGHT, i ringovi u farovima su kodirani da najjače svetle, i još mnogo toga…
- Auto od opreme ima elektro sedišta sa memorijom, grejace sedišta, parking senzore, perače farova, keyless entry go, senzore za kišu, senzore za svetla, ubačena je CIC navigacija sa tablom za navi, ambijentalno osvetljenje, start stop sistem, urađeno je dubinsko pranje, light paket ( svetla u bravama ), soft close gepeka, adaptivni tempomat, zamračivanje unutrašnjeg retrovizora, i još mnogo toga…
- Auto ide na novim zimskim gumama SAVA 225-45-17, a ako kupac želi da doplati dobija nove letnje gume SAVA 225-40-18, sa novim BROCK MADE IN GERMANY felnama bez i jedne tačkice. Autu je produžena registracija. Zamenio sam tablice zbog svojih inicijala. U autu je uvek sipan benzin 100 oktana, i retko kada je bio ispod pola rezervoara. Stavljen je nov akumulator u oktobru mesecu plaćen je 14500 din. U autu za vreme kako je kod mene nikada cigara nije zapaljena!
- Ne bih da vas više davim pričom pravi kupac će dobiti još dosta objašnjenja vezano za auto kao i slike sa svim tim kao dokaz da je menjano…
- Cena je 11000€, cena je fixna, a od zamene me zanimaju samo BMW f10 ili f30 nije bitna kubikaža, ostali ne iz razloga kojih sam objasnio na početku! Svakako i da se ne proda auto, nije mi žurno da prodam moj, tako da rekao sam da je cena fixna! Zaobiđite me glupih komentara i takvih gluposti! Zato sam i isključio komentare, pravi kupac će se javiti!
- Hvala na pažnji i srećna kupovina!

Opis zamene

Samo f10 ili f30 nije bitna kubikaža

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


BMW 320 I 2008. godište | 11.000 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 0666716370