Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Piaggio BEVERLY 400 Hpe 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Piaggio
Tip:
Scooter
Model:
BEVERLY 400 Hpe
Godište:
2024.
Kilometraža:
0 km
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
18212727

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
400
Snaga (kW/KS)
26/35
Broj cilindara
1
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo vozila
Na ime kupca
Oštećenje
Nije oštećen
Tip prenosa
Kaiš

Stanje

Garancija
Servisna knjiga

Opis

PIAGGIO BEVERLY 400 Hpe - New model !!!

SKUTER KOJI JE ISPISAO ISTORIJU URBANE POKRETNOSTI KONAČNO JE U NOVOM IZDANJU AL BEZ GUBITKA ELEGANCIJE I ŠARMA KOJI SU GA ČINILI JEDNIM OD NAJPOŽELJNIJIH I TOLIKO DIVLJENIM PROIZVODOM.


NOVA ARHITEKTURA ŠASIJE U STILU MOTOCIKLA U KOMBINACIJI SA NOVIM PIAGGIO HPE EURO 5 AGREGATOM 400 CCM
NOVA TEHNOLOGIJA: KEYLESS SISTEM, DIGITALNA INSTRUMENT TABLA, FULL LED SVETLA I NAPREDNO POVEZIVANJE

Zbog svoje nepogrešive elegancije postao je popularan već od samog rodjenja, toliko da je tokom godina postao jedan od najprodavanijih skutera u Italiji. Beverli je sada potpuno preuređen i evoluirao da postane pravi crossover, prevazilazeći svoju kategoriju, kombinujući svestranost, dinamične karakteristike i držanje na putu vozila na visokim točkovima, sa bujnim performansama i udobnošću luksuznog GT-a.


www.skutercentar.rs

Novi Piaggio Beverly u potpunosti je prilagodljiv bilo kojoj situaciji, od gradskog putovanja na posao, gde se ističu njegova okretnost i upravljanje, pa sve do srednjih i dužih medjugradksih putovanja, u kojima pokazuje svoju vrhunsku stabilnost, snagu i udobnost u vožnji.

Novi dizajn je izrazito sportski, počevši sa prednjim krajem koji je u potpunosti redizajniran, preko bočnih strana čije linije sada napuštaju mekoću prethodnih modela I postaju zategnutije i mišićavije, pa sve do zadnjeg kraja koji je sada elegantniji i ima tendenciju više nagore. LED prednja svetla dolaze do izražaja u sredini novog upravljača. Pokazivači pravca i poziciona svetla su takođe u LED tehnologiji, postavljena na bokovima prednjeg štita i prate njegove konture, stvarajući tako svetleći „potpis“ koji čini novi Beverli prepoznatljivim na prvi pogled, čak i tokom dana.

U zadnjem delu, rep se završava originalnim izvučenim profilom koji zalazi u središte zadnjeg LED svetla. Potpuno novi nosač registarskih tablica u motociklističkom položaju, postavljen na točak, doprinosi tome da novi Beverli bude izuzetno vitak sa jasnim konturama.

Piaggio BEVERLY 400 Hpe 2024. godište | 6.700 €
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0113320283
Telefon 2: 0113321133
Mobilni 1: 063334765