Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Yamaha v star 650 classic 2006. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Yamaha
Tip:
Chopper / Cruiser
Model:
v star 650 classic
Godište:
2006.
Kilometraža:
21.285 km
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
22182192

Dodatne informacije

Kubikaža (cm3)
650
Snaga (kW/KS)
29/39
Broj cilindara
2
Menjač
Manuelni
Boja
Crna
Registrovan do
05.2024.
Poreklo vozila
Domaće tablice
Tip hlađenja motora
Vazdušno hlađenje
Oštećenje
Nije oštećen
Tip prenosa
Kardan
Reklama

Oprema

Električno paljenje
Vetrobran
Cerada
Alarm
Stražnje torbe
Bočne torbe

Stanje

Garažiran

Opis

Po mnogima, ovaj motocikl je jedan od najlepsih i najunikatnijih japanskih kruzera u Srbiji. Licno uvezen iz USA i uradjen kompletan "customizing" u saradnji sa americkom firmom "Cruiser Customizing" (bio na njihovom kalendaru za 2007.) Mnogo truda, sredstava i obracanja paznje na detalje je ulozeno da bi se dobio ovakav unikatan, "slick" izgled. Na primer, hromirani okvir za tablicu (koji odgovara nasim dimenzijama) sa dodatnim stop svetlom, je nabavljen iz Holandije ("Higway Hawk"), a sediste iz Italije ("Granucci"). Pored ostalih mnogobrojnih detalja, ugradjen je jedan od najboljih i najkvalitetnijih auspuha za ovaj motocikl: "Big Straights", americke firme "DG Hard Chrome".Odlican izgled i mocan, duboki, "brundajuci" zvuk.

Od "golog" urbanog gradskog kruzera do motocikla spremnog na duzi put, potrebno vam je manje od jedan minut za montiranje bisaga i vetrobrana. Bisage se montiraju specijalnim sistemom "Easy Brackets", ne ostavljaju na motociklu nikakve nosace i slicno, a stavljaju se i skidaju za 30 sekundi. Vizir americke firme "Memphis Shades" je u kombinaciji sa "Trigger Lock" sistemom kacenja, koji na motociklu ne ostavlja nikakve nosace i sipke na upravljacu i slicno, osim dva mala neprimetna hromirana prstena na gornjem delu viljuski. Vetrobran se stavlja i skida za 10 sekundi, bez upotrebe bilo kakvog alata.

Stavljene su vrhunske "whitewall" gume za dobijanje nostalgicnog, retro smeka ("Metzeler"). (uzgred receno, primetno bolje na kocenju i proklizavanju od fabrickih "Dunlop"). Ugradjena su hromirana kucista levih i desnih prekidaca na upravljacu, hromirane rucke kvacila i kocnice, retroviziri "Kuryakyn" "ellipse", pedala zadnje kocnice, menjaca, originalni upravljac zamenjen americkim "Baron" sa sirim i nizim hvatom, dodatni manji "passing" farovi sa nosacem za relokaciju migavaca americke firme "Cobra", itd, itd, itd... Farbanje motocikla je uradjeno u kombinaciji sa sitnim srebrnim "glitter" cesticama koje na suncu daju bas prijatan "sparkle" efekat. Nista preterano i kicasto (u hladu gotovo neprimetno), ali na suncu dobija fazona bas koliko je potrebno. Za kvalitet, bolji sjaj i otpornost na grebanje, uradjena su cetiri sloja laka preko

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


Yamaha v star 650 classic 2006. godište | 5.100 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 062766600