Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Focus Power 36 MY Joker 2023. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
Focus
Tip:
Jahta
Model:
Power 36 MY Joker
Godište:
2023.
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
22458724

Dodatne informacije

Materijal trupa
Plastika
Broj motora
2 motora
Dužina (m)
11
Širina (m)
3.5
Visina (m)
1.9
Broj radnih sati
20
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo plovila
Na ime kupca
Oštećenje
Nije oštećen

Stanje

Garancija

Opis

Focus Power 36 - elegantna motorna jahta, visokih performansi, kreirana da zadovolji potrebe savremenih kupaca.
Svojim nagibnim prozorima trupa, zakrivljenim vetrobranom i hardtopom u istoj boji, FP36 pruža nezaboravan profil na vodi. Ručno izrađena i visoko prilagodljiva, njena snaga oblika ogleda se u ojačanom trupu dubokog V oblika za vrhunske sposobnosti održavanja stabilnosti na moru i izvanredne performanse do 50 čvorova, koje postavljaju nove standarde u industriji.
Vešto dizajniran kokpit je optimizovan za rekreaciju na otvorenom. Osim prednih ležaljki za sunčanje i bezbednih bočnih staza za šetnju, FP36 ima port galiju, sto za ručavanje za šest osoba, sunčaljku dužine dva metra, "plažu" na krmi i veliki platneni krov za druženje pod suncem.

Unutrašnji raspored je idealan za vikende, duža krstarenja ili čak komercijalno iznajmljivanje. Privatne dvokrevetne kabine su podeljene prostranim centralnim dnevnim boravkom, a upotreba prostranih staklenih panela i visoko prilagodljivih završnih obrada daje celom životnom prostoru svetlu atmosferu "stan na obali vode".
FP36 je jednostavno prelepa jahta, a oprema je vrhunskog kvaliteta. Svi prostori na donjoj palubi i sedišta u kokpitu obloženi su italijanskim kožnim materijalom, a sva oprema je nabavljena od ekskluzivnih svetskih brendova.

Focus Power 36, remek-delo pomorske arhitekture, priznatog projektanta Tonija Kastra, nudi raznovrsne prostore za uživanje i zabavu, pružajući najbolju kombinaciju osećaja letnjeg zadovoljstva i praktičnih avantura na dugim plovidbama.

Plovilo je dostupno u varijanti pogona:
2 X Mercury Diesel 3.0 TDI 270 (2 x 270 HP), Bravo III X


MonteSail: za one koji plove.

Focus Power 36 MY Joker 2023. godište | 460.000 €
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 063654233